PUCNJAVA U BUDVI: Dvojica poginula u međusobnom vatrenom obračunu
Foto: Printscreen Vijesti.meVuk Lajović

Pištoljem na pištolj

PUCNJAVA U BUDVI: Dvojica poginula u međusobnom vatrenom obračunu

Crna Gora -

BUDVA - Budvanskoj policiji večeras oko 19 sati prijavljena pucnjava u lokalu blizu Slovenske plaže.

Ispred lokala "Poko" u Budvi večeras su ubijeni Miroslav Ćetković i prema nepotvrđenim informacijama još jedna osoba, navode Vijesti.me. Ćetković je bio u automobilu marke "Tojota".

Prema saznanjima TV Vijesti, u pitanju je Predrag Ilinčić državljanin Bosne i Hercegovine. Nezvanična saznanja govore da su su Ćetković i Ilinčić pucali jedan na drugog.

Prema nezvančnim informacijama, Ilinčić je hitno prebačen u lokalni Medicinski centar, ali je preminuo na putu prema bolnici u Kotoru.

Iz Uprave policije potvrdili su da je u Budvi u 18.35 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je povredama podleglo lice M. Ć. 1987. godište, a jedno lice da je prevezeno u Medicinski centar.

Ilustracija, Foto: Printscreen CDm
Ilustracija, Foto: Printscreen CDm

"Večeras oko 18,30 časova je u Budvi došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica. Jedno lice, M.Ć. (29) iz Budve je smrtno stradalo, dok je drugo lice za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta radi, povređeno.

Prema dosadašnjim mjerama i radnjama koje su preduzete, sumnja se da su ova dva u ulici Babilonija u Budvi pucala jedno u drugo iz pištolja. M.Ć. je preminuo na licu mesta, dok je drugo lice, P.I, sa povredama transportovano u Opštu bolnicu u Kotoru. Prema informacijama kojima raspolažemo, P.I. je zadobio povrede opasne po život. Policijski službenici su pronašli i izuzeli pištolje koji, kako se sumnja, pripadaju ovim licima", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je na informativni razgovor privela sve osobe koji su se nalazili u lokalu.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track