TEŠKA TRAGEDIJA KOD ANDRIJEVICE: Porodica izgubila drugog sina za samo 10 meseci
Foto Profimedia, Foto: Profimedia

Strašno

TEŠKA TRAGEDIJA KOD ANDRIJEVICE: Porodica izgubila drugog sina za samo 10 meseci

Crna Gora -

Porodicu Maksima Stojanovića iz Trešnjeva kod Andrijevice zadesila je teška nesreća, za 10 meseci izgubili su dva sina.

Igor Stojanović (25), poginuo je u seči šume na planini Gradišnica. Na njega je prilikom seče pala smrča i na mestu ga ubila.

Otac Maksim i svi koji su zatekli na planini probali su da pomognu mladiću, ali nažalost nisu uspeli.

U ponedeljak su Maksim Stojanović, njegova supruga Slobodanka-Danka, jedino preostalo dete sin Dalibor, Maksimov brat Veličko - Vesko, u kapeli u Andrijevici, primili saučešće na hiljade građana Vasojevića i okolnih mesta, koji su došli da se oproste od mladog Igora, ali i da stiskom ruke, pokažu Stojanovićima da u neizmernom bolu nisu sami, posle nove tragedije koja ih je pogodila, pišu Večernje novosti.

Pre nepunih godinu dana, odnosno 24. avgusta, stotinak metara od rodne kuće, na svoj 25. rođendan poginuo je Igorov brat Ivan, koji je džipom udario u potporni zid pored regionalnog puta Andrijevica - Berane. On je stradao na licu mesta, a dve devojke koje su bile u kolima su se kasnije oporavile od povreda.

U znak sećanja na njega roditelji su pred zgradom Osnovne škole "Bajo Jojić" u Trešnjevu izgradili poligon za male sportove, na kome se dva dana ne čuje uobičajeni žamor seoske omladine.

"Ovo je nezapamćeno ne samo u Trešnjevu, nego u Limskoj dolini. Maksim i Danka su bili vredni ljudi, dobri rođaci, komšije koje su bile svima pri ruci. Ne verujemo da im se sve ovo izdešavalo za tako kratko vreme, ali, istina je surova. E, moj Maksime, šta dočeka brate mili", rekao je jedan od komšija na sahrani.

(Kurir.rs/Novosti.rs/V.N)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Radikalizovan štrajk u Goši, blokirana Železnička stanica u Smederevskoj Palanci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track