RASVETLJENO UBISTVO KOTORSKOG FUDBALERA: Osumnjičeni još uvek u bekstvu
Foto: Printscren Facebook

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO KOTOR

RASVETLJENO UBISTVO KOTORSKOG FUDBALERA: Osumnjičeni još uvek u bekstvu

Crna Gora -

Crnogorska policija rasvetlila je težak zločin u Kotoru, ubistvo fudbalera Gorana Lenca, za koje je osumnjičen izvesni Nikola Mršić, ali on još uvek nije uhapšen.

Navodno, Mršić je član škaljarskog kriminalnog klana.

“Posle pet dana intenzivnog rada i preduzetih brojnih aktivnosti u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, službenici policije Odeljenja bezbednosti Kotor, zajedno sa službenicima Sektora Kriminalističke policije rasvetlili su teško ubistvo Gorana Lenca, koji je ubijen 16. septembra na stadionu Fudbalskog kluba Bokelj”, kazao je direktor Uprave policije Slavko Stojanović, naglašavajući da će danas javnosti saopštiti sve detalje.

foto: Vijesti/Savo Prelević

Kotoranin Goran Lenac (33) ubijen je prošle subote oko 17.25 na terenu fudbalskog kluba Bokelj dok je trenirao.

Napadač nije bio maskiran i posmatrao je sa tribina FK BokeljLenca koji je sa drugom trenirao.

Na terenu je bilo još ljudi, ali je napadač strpljivo čekao da ostali počnu da se razilaze nakon čega je sišao sa tribine, počeo da trči, simulirajući da i on navodno trenira, ne ostavljajući prostora sumnji da nešto sprema. Prišao je Lencu dok je ovaj radio sklekove, i ispalio mu u glavu dva hica.

Potom je pobegao prema izlazu stadiona. Tada je, po saznanju medija, ispalio još nekoliko hitaca u vazduh, verovatno u nameri da uplaši eventualne očevice.

Jedini svedok ovog ubistva, navodno je bio Goranov drug J.M. Lenac je u kritičnom stanju sa velikim krvarenjem odvezen u bolnicu u Risnu, gdje su lekari pokušali da mu spasu život, ali je ubzo podlegao povredama na operacionom stolu.

Bivši golman Bokelja nije imao kriminalni dosije već je, naprotiv, bio je poznat kao uzoran mladić, omiljen među sugrađanima.

Kurir.rs/CDM Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nove spekulacije i nagađanja o ubistvu Jelene Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track