(FOTO) STARICA PREDOSETILA DA ĆE JE BRATANAC UBITI: Ne ostavljajte me samu sa njim!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Savo Prelević

molila komšije za pomoć

(FOTO) STARICA PREDOSETILA DA ĆE JE BRATANAC UBITI: Ne ostavljajte me samu sa njim!

Crna Gora -

PODGORICA - Durija Durka Pojatić (78), profesorka u penziji, ubijena je juče popodne u svom stanu u Podgorici.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija sumnja da je ubica njen bratanac Emir Sarvan iz Pljevalja. Isti izvor rekao je da je policija ušla u stanj zatekla Sarvana u stanu kako sedi pored nje.

Jeziv prizor u stanu profesorke, koja je posle smrti muža živela sama, zatekli su njen rođak i prijateljica. Ona se čudila što joj prijateljica ne otvara vrata i ne javlja se na telefon, iako su se dogovorile da zajedno idu kod lekara. Zbog toga je pozvala rođaka Pojatićeve, koji ima ključ od stana.

foto: Vijesti.me/ Savo Prelević

Kada su otključali vrata u sobi su zatekli razbacane i polomljene stvari. Krv je bila po čitavom stanu. U spavaćoj sobi na krevetu ležala je mrtva žena, a pored nje je sedeo njen bratanac Sarvan. Tada im je navodno, rekao da je “došao da vidi šta je tetki”.

Njih dvoje su odmah izašli iz stana i pozvali policiju koja mu je stavila lisice na ruke. Iz policije je saopšteno da je telo Pojatićeve nađeno oko 15 sati.

Ubijena profesorka imala i ranije problema sa bratancem. Njena prijateljica i rođak su ispričali da je on često dolazio kod nje i da mu je ona pomagala dajući mu novac. Međutim, postao je nezajažljiv i stalno je tražio više. Zbog toga se ona ljutila i požalila njegovim roditeljima zbog takvog ponašanja.

Pre dvadesetak dana intervenisala je i policija jer je nasrtao na nju.

foto: Vijesti.me/ Savo Prelević

“Ne ostavljajte me samu sa njim”, molila je tada komšije. Nije poznato zašto Sarvan nije tada uhapšen i da li je zbog toga procesuiran. Prošlog petka uveče komšije su, ne znajući da je Sarvan rođak Pojatićeve, zvale policiju jer se šunjao po ulazu i oko zgrade čitav dan i veoma čudno se ponašao. Policija ga je tada legitimisala i pretresla.

Tada nije pomenuo da mu tetka živi u tom ulazu. Policajcu je prvo rekao da čeka taksi, a onda da je došao da zakaže pregled kod pedijatra u tom ulazu, pomenuo nekoliko prezimena ljudi koji žive tu tvrdeći da su mu prijatelji. Niko od njih ga nije poznavao, niti je ulazio u pedijatrijsku ambulantu. Sada komšije tvrde da je on vrebao tetku koja se krila od agresivnog rođaka.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen vijesti.me/Savo Prelević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo ko je srušio alibi Zorana Marjanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track