UHAPŠEN SERIJSKI PLJAČKAŠ U PODGORICI: Maskiran krao novac, pretio pištoljem i nožem
Foto: Profimedia, 0310125800

dolijao

UHAPŠEN SERIJSKI PLJAČKAŠ U PODGORICI: Maskiran krao novac, pretio pištoljem i nožem

Crna Gora -

Podgorička policija uhapsila je sugrađanina V.R. (36) zbog sumnje da je dva puta opljačkao kladionicu "Bukmejkers", kao i apoteke "Medeon farm 1" i "Julija farm", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode iz policije, V.R. se sumnjiči da je 22. novembra prošle godine, u večernjim satima, maskiran pretio nožem radnici kladionice u Maslinama i tom prilikom uzeo 400 evra, posle čega je pobegao.

Krađu je, sumnjaju iz policije, ponovio 6. decembra prošle godine, kada je u istoj kladionici u Skopskoj ulici, ponovo preteći nožem, ukrao 270 evra.

Kasnije tog meseca, 26. decembra, V.R. je, kako sumnjaju iz policije, zaposlenoj u apoteci "Medeon farm 1" u ulici Zetskih Odreda u Maslinama maskiran pretio pištoljem i tom prilikom ukrao 400 evra.

Isto je, kako se sumnja, ponovio u apoteci "Julija pharm" u Maslinama 12. januara ove godine, i tom prilikom ukrao 835 evra.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je naredio da se V.R. uhapsi i privede uz poseban izveštaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnete protiv nepoznatog počinioca zbog sumnje da je počinio četiri krivična dela razbojništva.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Profimedia, ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SVEDOK ATENTATA NA OLIVERA IVANOVIĆA dao detaljan opis muškarca koji je zapalio auto smrti!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja