(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) HOROR U ULCINJU: Profesor pred punim školskim dvorištem upucao psa?!
Foto: Printscreen Facebook

UŽAS

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) HOROR U ULCINJU: Profesor pred punim školskim dvorištem upucao psa?!

Crna Gora -

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov objavljen je status muškarca čiji je pas ranjen u Ulcinju.

Priča ovog muškarca zaprepastila je javnost, jer je njegovog ljubimca navodno ranio profesor u srednjoj školi u Ulcinju i to na očigled grupe dece i vlasnika psa.

Status prenosimo u celosti:

"Dobro veče poštovani, s nadom da ćete mi izaći u susret s ciljem da u ovoj zemlji smanjimo stopu neljudskosti koja je prisutna među nama. Obraćam se vama kako bi objavili ovaj moj status.

Priča je o tome, kako samo mojih nekoliko drugova i ja, juče otišli da prošetamo pse kroz naselje koje se nalazi u Ulcinju. U toj šetnji koja je trebala da bude užitak, kako za nas tako i za naše ljubimce, u blizini jedne škole pred kojom se nalazilo oko 15. dece mlađe od 12 godina i nas pet drugova, zaustavlja se automobil marke "mercedes" iz kog izlazi profesor iz srednje škole u Ulcinju.

Vadi pušku iz gepeka i ranjava mog psa sa navodom da je on jurio njegove ovce. Ostavlja onesposobljenog kera uz reči umreće ti on, uz moje insistiranje da puca i drugi put kako ga ne bi ostavio da se muči.

Molim vas da objavite moju priču i oslobodite nas ovih oholih neljudskih činova.

Napomena, profesor je pucao na psa pred punim školskim dvorištem."

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) TRAŽILI MITO OD 10.000 EVRA DA LEGALIZUJU BESPRAVNI OBJEKAT! Ovako je policija pohapsila inspektore sa Novog Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja