(VIDEO) ON JE OSUMNJIČEN ZA DVOSTRUKO UBISTVO U PODGORICI: Policija traga za Markom Jovanovićem
Foto: PrintScreen

UBIO DVOJE LJUDI U KAFIĆU

(VIDEO) ON JE OSUMNJIČEN ZA DVOSTRUKO UBISTVO U PODGORICI: Policija traga za Markom Jovanovićem

Crna Gora -

Podgoričanin Marko Jovanović osumnjičen je za dvostruko ubistvo u Podgorici i za njim se traga, saopštio je pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije, Enis Baković.

Kako saznaju Vijesti, reč je o Marku Jovanoviću koji je blizak kriminalnoj grupi Baranina Alana Kožara.

Podgoričani Radivoje Jovanović (42) i Miloš Šaković (31) ubijeni su u subotu na Trgu nezavisnosti oko 12 sati, u centru Podgorice.

Prema njegovim rečima, na osnovu materijalnih dokaza utvrđeno je da je za sada N.N lice stvorilo kriminalnu organizaciju u kojoj su "svi članovi imali jasne i precizne zadatke, a čiji je cilj bio izvršenje teških krivičnih dela".

Baković je kazao da je Uprava policije Specijalnom državnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv J.M. V.P. V.J. B.K. Ć.D. zbog ubistva.

Televizija Vijesti saznaje da je se među osumnjičenima nalaze još Dragoljub Ćetković i Kristina Brnović.

Baković je kazao da svi do sada prikupljeni dokazi ukazuju da su osumnjičeni deo škaljarskog klana.

On nije isključio mogućnost da je ubistvo Šakovića povezano sa ubistvom Dražena Čađenovića koji je prošlog četvrtka stradao u eksploziji bombe u garaži na Rimskom trgu u Podgorici.

Podgorička policija uhapsila je ranije danas dva muškarca zbog sumnje da su povezane sa dvostrukim ubistvom koje se dogodilo u subotu u centru Podgorice. U pitanju su Janko i Predrag Vukadinović iz Podgorice.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić kazao je da deli zabrinutost građana zbog poslednjih događaja u Podgorici i naglasio da su angažovani svi raspoloživi kapaciteti kako bi se situaicija poboljšala i bila stabilna.

Ovako je ubica jurio i pucao na Miloša Šakovića:

Kurir.rs/Vijesti Foto: Vijesti/Rada Brajović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hapšenje Crnogoraca u Beogradu zbog kokaina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track