MILO ĐUKANOVIĆ: Neće biti drugog kruga
Foto: Vijesti/Savo Prelević

predsednički izbori u crnoj gori

MILO ĐUKANOVIĆ: Neće biti drugog kruga

Crna Gora -

Protekla izborna kampanja predstavlja iskorak u pogledu neke nove demokratske kulture u Crnoj Gori, i potvrđuje da se ona postojano kreće putem usvajanja evropskih demokratskih standarda, ocenio je predsednički kandidat Milo Đukanović.

On je nakon glasanja u podgoričkoj Osnovnoj školi „Savo Pejanović“ kazao da očekuje da će Crna Gora danas obaviti još jedan demokratski izborni proces, koji će nedvosmisleno pokazati ono što je slobodna volja građana.

„Tim procesom i njegovim rezultatom, ubeđen sam, Crna Gora će potvrditi da odlučno nastavlja putem evropskog razvoja“, kazao je Đukanović.

On je ponovio da je uveren da neće biti drugog kruga, a da će, ako ga i bude, pobediti na njemu.

Na pitanje od kojih partija očekuje podršku ukoliko bude drugog kruga, Đukanović je istakao da očekuje podršku građana.

On je rekao da nema favorita kada su partije u pitanju, i podsetio da je njegovu kandidaturu podržala koalicija na vlasti.

„To je ono što sam očekivao i što mi imponuje. A što se tiče građana, oni su uvek u mogućnosti u mogućnosti da, nezavisno od partijskih instrukcija, u prvom, drugom ili bilo kojem krugu saopšte svoj stav. Ja sam ubeđen da će ta podrška biti toliko dobra da ćemo taj posao završiti danas“, istakao je Đukanović.

(Kurir.rs/MINA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSLUZIVNI PAPARACO: MILO ĐUKANOVIĆ DAN PRED IZBORE OPUŠTENO ĆASKA SA PRIJATELJIMA U PODGORIČKOM KAFIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track