(FOTO) 10. ROĐENDAN TV VIJESTI: Pogledajte kako su proslavili deceniju postojanja!
Foto: Printscreen Vijesti.me, printscreen Vij

značajan jubilej

(FOTO) 10. ROĐENDAN TV VIJESTI: Pogledajte kako su proslavili deceniju postojanja!

Crna Gora -

PODGORICA - TV Vijesti obeleile su deset godina postojanja. U hotelu "Hilton" okupio se veliki broj zvanica iz političkih partija, diplomatskog kora i druge poznate ličnosti.

1 / 8 Foto: Printscreen Vijesti.me, printscreen Vij

Prisutnima je na početku svečanosti prikazan film o TV Vijesti.

"Trudili smo se, a po rezultatima rekla bih i uspeli, da unapredimo medijsku scenu, dajući puni smisao novinarstvu ali i da damo snažan doprinos razvoju i emancipaciji društva", rekla je voditeljka programa i novinarka TV Vijesti Mileva Žurić.

foto: Printscreen Vijesti.me, printscreen Vij

Okupljenima su se obratili osnivači Vijesti Miodrag Perović i Željko Ivanović koji su se osvrnuli na situaciju u medijima i borbu koju su Vijesti prošle kako bi opstale na tržištu.

foto: Vijesti.me/Luka Zeković

Ivanović je kazao da se svaka godina Vijesti, i u skladu sa ulogom vočdoga (psa čuvara) može računati kao pseća godina, pa da 10 godina Vijesti predstavlja više decenija na drugim tržištima.

foto: Printscreen Vijesti.me, printscreen Vij

Direktorka TV Vijesti Marijana Kadi Bojanić se zahvalila i poručila da će TV Vijesti ostati stub slobode i profesionalnog novinarstva. TV Vijesti jedina je crnogorska privatna televizija koja je, uprkos brojnim iskušenjima, na nogama dočekala deseti rođendan.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track