PODGORIČKI POLICAJCI SE POTUKLI NA UTAKMICI: Pale uvrede, a onda i pesnice!
Foto: Profimedia Ilustracija

POKRENUT POSTUPAK

PODGORIČKI POLICAJCI SE POTUKLI NA UTAKMICI: Pale uvrede, a onda i pesnice!

Crna Gora -

Nadležni tužilac iz Crne Gore pokrenuo je disciplinski postupak protiv policijskih službenika R.I. i S.I. zbog toga što su se potukli dok su obavljali poslove obezbeđenja u Podgorici.

"Oni su se, 6. decembra prošle godine, oko 18.30 časova, u sali Sportskog centra Morača, kada su obavljali poslove obezbeđenja, i to R.I. kao rukovodilac unutrašnjeg obezbeđenja međunarodne utakmice u SC Morača između KK Budućnost i KK Hapoel bank iz Jerusalima, a S.I. kao rukovodilac spoljašnjeg obezbeđenja SC Morača, ponašali suprotno Kodeksu policijske etike, na način što je prvo došlo do verbalne prepirke, a zatim i fizičkog obračuna", piše u odluci.

Naime R.I. je vređao S.I, pritom mu se unosio u lice, a zatim ga je desnom rukom uhvatio oko vrata i stegao, pa ga udarao u predelu grudi. S.I. je tom prilikom takođe vređao R.I. upućujući mu uvredljive reči, a zatim ga je udario stisnutom pesnicom u predelu glave, a nakon toga u predelu grudi. Oni su time počinili težu povredu službene dužnosti”, navodi se u odluci.

Kurir.rs/ Cdm.me/ Dnevne novine

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track