Najnovije vesti

MARIO MILOŠEVIĆ UHAPŠEN NA KOSOVU: Ovako je pao Podgoričanin osumnjičen za ubistvo Radomira Đuričkovića (VIDEO)
Foto: Uprava policije

BIO NAORUŽAN

MARIO MILOŠEVIĆ UHAPŠEN NA KOSOVU: Ovako je pao Podgoričanin osumnjičen za ubistvo Radomira Đuričkovića (VIDEO)

Crna Gora

Mario Milošević (38) uhapšen je na Kosovu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno, na Kosovu je uhapšen i Đorđe Pavićević (31) iz Nikšića koji je pobegao 3. jula 2018. godine iz medicinske ustanove gde je izdržavao kaznu zatvora zbog krivičnog dela otmica u sticaju sa krivičnim delom iznuda u pokušaju, izvršenog 15. septembra 2015. godine u Kotoru.

"Uspešnom i efikasnom saradnjom službenika Uprave policije i policije Kosova danas je na teritoriji Kosova realizovana zajednička akcija i uhapšen Mario Milošević za kojim je bila raspisana poternica Interpola Podgorica zbog teškog ubistva R.Đ.

foto: Uprava policije

Takođe u ovoj akciji uhapšen je i Đ.P. koji se nalazio u bekstvu, a koji je prilikom hapšenja posedovao lične isprave drugog lica. Prilikom hapšenja, Milošević je bio naoružan, dok je daljim pretresom pronađeno oružje i opojne droge", saopšteno je iz Uprave policije.

Radomir Đuričković
Radomir Đuričkovićfoto: Vijesti.me

Policija je Miloševića tražila i zbog sumnje da je učestvovao u više likvidacija počinjenih na teritoriji Crne Gore koje su posledica sukoba organizovanih kriminalnih grupa, a što će biti predmet daljih policijsko-tužilačkih aktivnosti u smislu obrade i dokazivanja.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...