RUS UHAPŠEN U CRNOJ GORI: Pokušao da podmiti policajce pa završio iza rešetaka!
Foto: Profimedia

izjalovilo mu se

RUS UHAPŠEN U CRNOJ GORI: Pokušao da podmiti policajce pa završio iza rešetaka!

Crna Gora -

CETINJE - Cetinjska policija uhapsila je ruskog državljanina D.B. zbog sumnje da je hteo da podmiti policajce, a terete ga i za napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

Kako je saopšteno policija je u mestu Belveder, na magistralnom putu Podgorica - Cetinje, zbog prekoračenja brzine zaustavila "CW pasat" podgoričkih registarskih oznaka koji je D.B. vozio.

Iz policije navode da je D.B. službenicima saobraćajne policije OB Cetinje prvobitno ponudio 20 evra kako bi ga pustili bez kazne. Policijski službenici su odbili da prime novac, nakon čega je D. B. ponudio još 20 evra, kako bi ga policijski službenici pustili na nastavi put. Policijski službenici su odbili da prime novac i tom prilikom mu objasnili proceduru uplate novčane kazne", navode iz policije.

Majka uhapšenog ruskog državljanina, A.B. (54) je sa mesta suvozača snimala i fotografisala događaj, a policijski službenik ju je upozorio da vrši neovlaščeno snimanje i fotografisanje, nakon čega je, kako su kazali iz policije, D.B. prišao policijskom službeniku, uhvatio ga za ruku i povukao ga od svog vozila.

"Policijski službenik je prema D.B. upotrebio sredstva prinude – fizičku snagu i sredstva za vezivanje, odvodeći ga do službenog vozila. Ovo lice je tom prilikom reklo A.B. da policijskim službenicima ponudi novac u iznosu od 100 evra, kako bi ga pustili da nastavi kretanje. D.B. je priveden u službene prostorije OB Cetinje od kojeg su u prisustvu prevodioca prikupljenja potrebna obaveštenja, a obaveštenja su prikupljena i od A.B," kazali su iz policije.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track