Najnovije vesti

VATROGASCI SE I DALJE BORE SA VATRENOM STIHIJOM U PODGORICI: Vlasnici auto-otpada strahuju da je požar podmetnut (FOTO, VIDEO)
Foto: Vijesti/Borko Ždero

KATASTROFA

VATROGASCI SE I DALJE BORE SA VATRENOM STIHIJOM U PODGORICI: Vlasnici auto-otpada strahuju da je požar podmetnut (FOTO, VIDEO)

Crna Gora

Požar na podgoričkom otpadu u krugu "Radoja Dakića" i dalje je aktivan. Ekipe Službe zaštite i spasavanja i dalje su na terenu i pokušavaju da lokalizuju vatru.

Služba je nedavno dobila dojavu da u Dajbabama gore dva stuba od struje, na lokalitetu gde je danas bio požar, pa je i tamo upućena ekipa, kazao je komandir Službe Andrija Čađenović.

foto: Čitalac Vijesti.me

"Tokom dana su lokalizovani požari u selima Vukovci i u Ublima u Kučima. U mestu Podstrani u Lješanskoj nahiji je aktivan požar, ali on se kreće ka vrhu brda i ništa ne ugrožava", kazao je Čađenović.

foto: Vijesti/Borko Ždero

On je naveo da imaju pomoć od kolega iz Budve, Cetinja, Nikšica i Vojske Crne Gore, a da kasnije očekuju nekoliko posada sa severa, koji će biti stacionirani u podgoričkoj jedinici.

Vlasnici otpada kod "Radoja Dakića" nisu želeli da daju izjavu, ali navode da sumnjaju da je požar podmetnut. Saobraćaj na magistrali prema Nikšiću je nekoliko sati bio u prekidu zbog požara.

U krugu nekadašnje fabrike gore automobilske gume, stari kamioni, frižideri, građevinske mašine...

foto: Čitalac Vijesti.me

Meštani okolnih naselja se plaše zagađenja i otrovnih isparavanja, odnosno, ekološke katastrofe.

Vatrogasci su i sinoć imali pune ruke posla, a velike probleme u gašenju vatre pravio im je jak olujni vetar.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti.me

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...