DEMOLIRAN AUTO SINA SVEDOKA U ISTRAZI PROTIV MAROVIĆA: Došao pred Kuljačinu kuću i motkom tukao po vozilu BEZ MASKE NA LICU!
Foto: Facebook/Milan Kuljaca

OTVORENA ISTRAGA

DEMOLIRAN AUTO SINA SVEDOKA U ISTRAZI PROTIV MAROVIĆA: Došao pred Kuljačinu kuću i motkom tukao po vozilu BEZ MASKE NA LICU!

Crna Gora -

Automobil Budvanina Miloša Kuljače, sina Rajka Kuljače, bivšeg gradonačelnika Budve i jednog od ključnih svedoka tužilaštva u istrazi protiv budvanske kriminalne grupe na čijem je čelu bio Svetozar Marović, demoliran je u sredu veče ispred porodične kuće u Bečićima, saopšteno je Vijestima nezvanično.

Vijestima je rečeno da policija intenzivno traga za muškarcem koji je tog dana oko 17 časova došao ispred Kuljačine kuće i motkom udarao po vozilu.

Mladić koji je udarao po "tojoti" nije krio lice, već je to radio naočigled brojnih prolaznika. Automobil je celog leta uglavnom bio parkiran ispred kuće. Policijski inspektori uzeli su izjave očevidaca, a preuzeti su snimci sa video nadzora obližnjih kuća i hotela.

Rajko Kuljača
Rajko Kuljačafoto: Vijesti.me/Savo Prelević

To nije prvi put da je imovina Kuljače i njegove porodice na udaru - pre četiri godine u junu je pronađena ručna bomba na terasi Kuljačinog rođenog brata Rista, da bi u oktobru iste godine na restoran i apartmane Rajka i njegove supruge Jadranke bila bačena dva molotovljeva koktela.

Rajko Kuljača u avgustu je izašao iz zatvora pošto je Viši sud u Podgorici prihvatio molbu i doneo rešenje o uslovnom otpustu, posle dslužene dve trećine zatvorske kazne. Kuljača je krajem maja prošle godine otišao na izdržavanje dvoipogodišnje zatvorske kazne zbog malverzacija u aferi "Zavala", ali je ranije oslobođen zbog dobrog ponašanja.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Facebook/Milos Kuljaca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track