BJELOPOLJAC I MOJKOVČANKA ODUŠEVILI SVE GOSTE: Venčali se u narodnoj nošnji, a kad je krenuo prvi ples, još više su ih iznenadili (VIDEO)
Foto: Facebook/Milenko Vlahović

poštuju tradiciju

BJELOPOLJAC I MOJKOVČANKA ODUŠEVILI SVE GOSTE: Venčali se u narodnoj nošnji, a kad je krenuo prvi ples, još više su ih iznenadili (VIDEO)

Crna Gora -

Pripreme za dan venčanja traju dugo. Uglavnom se bira duga bela venčanica, muško odelo, cipele, šminka.

Takođe, bira se muzika, a često se ide i na časove plesa kako bi sve prošlo onako kako treba. Međutim, to nije bio slučaj kod Bjelopoljca Milenka i Mojkovčanke Milice Vlahović koji su se pre nekoliko dana venčali i to baš u crnogorskoj narodnoj nošnji i odigrali prvi ples koji je oduševio sve prisutne.

"To je oduvek bila moja želja i podelila sam je sa suprugom. Kako je vreme odmicalo, tako se i naš odnos prema nošnji menjao u smislu sve veće ljubavi i poštovanja prema njoj. Shvatili smo da ništa ne može biti lepše i efektnije. To je nešto što se pamti“, kaže Milica.

Svojim izgledom su oduševili sve prisutne.

"Neponovljiv je bio izraz lica ljudi kada smo ih na ulazu dočekali u nošnji. I taman kad smo mislili da ne može više od toga, nastupile su ovacije kada smo počeli da igramo. Aplauz svih prisutnih je nešto što se ne može opisati rečima.

Skoro svi su ples objavili na društvenim mrežama i komentari su bili predivni“, kaže.

Igrali su uz pesmu "Iz mora korali" koju u originalu izvode Zoran Kalezić i Lepa Lukić.

Kurir.rs/Fos media Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track