TIVĆANIN IZBO UKRAJINKU NAJMANJE 26 PUTA: Objavljeni jezivi detalji slučaja koji je zgrozio Crnu Goru
Foto: Vijesti.me/ Facebook

detalji optužnice

TIVĆANIN IZBO UKRAJINKU NAJMANJE 26 PUTA: Objavljeni jezivi detalji slučaja koji je zgrozio Crnu Goru

Crna Gora -

Tivćanin Arsenije Stanović je najmanje 26 puta udario državljanku Ukrajine Anastasiju Lašmanovu, koja je od težine povreda preminula na mestu.

Detalji zločina izneti su u optužnici Višeg državnog tužilaštva, koju je potvrdio Viši sud u Podgorici, a čiji delovi su objavljeni na sajtu tužlaštva.

Stanović se tereti da je Ukrajinku ubio 11. maja, u njenom iznajmljenom stanu u kotorskom mestu Dobroti, u jutarnjim časovima.

foto: Printscreen/ Instagram

Kako navode iz tužilaštva, krivično delo počinio je sa umišljajem, pri čemu je bio svestan svog dela. U optužnici je navedeno da je Stanović u pomenutom stanu napao Lašmanovu, zadajući joj 16 udaraca oštricom i šiljkom u telo i najmanje 10 udaraca tupinom jako zamahnutog mehaničkog oruđa u glavu i telo.

“Od ovih udaraca ona je trpela fizičke bolove i strah jakog intenziteta, a okrivljeni je bio svestan da joj nanosi teške telesne povrede da bi potom nastavio da je muči jer je hteo njenu smrt, tako što je tupo-tvrdim predmetom udario više puta u glavu, nanevši joj naročito tešku povredu u levom zaušnom predelu i u levom temeno-potiljačnom delu glave. Zbog toga su joj prelomljene kosti lobanje i razoreno tkivo velikog mozga”, piše u optužnici.

Kurir.rs/CDM Foto: Facebook/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track