MEDOJEVIĆ OSTAJE U ZATVORU, POČELI PROTESTI Supruga ogorčena: Nek nam daju žutu traku i brojeve! (FOTO)
Foto: printscreen Vijesti.me/YT

nezadovoljni

MEDOJEVIĆ OSTAJE U ZATVORU, POČELI PROTESTI Supruga ogorčena: Nek nam daju žutu traku i brojeve! (FOTO)

Crna Gora -

PODGORICA - Oko stotinu građana, među kojima su i poslanici Demokratskog fronta (DF), okupilo se večeras ispred Skupštine Crne Gore. Iz DF su poručili da će se protesti održavati svake večeri od 18 do 20 sati ispred Skupštine.

Marina Medojević supruga Nebojše Medojevića, poručila je da je ovo njen lični protest i da nema veze ni sa jednom političkom partijom, i

te da želi da poruči „državi, sudovima, Milivoju Katniću, Borisu Saviću i svim ljudima koji su poslušnici i ne drže do prava i struke, da krše Ustav, zakon i zatvaraju pravednog i velikog borca za Crnu Goru“.

Ona je rekla da je Nebojša uvek bio na strani ugroženih u Crnoj Gori, i da su to sada Srbi, pa je na njihovoj strani.

1 / 4 Foto: Printscreen Vijesti.me

"Juče sam bila kod njega u zatvoru i mogu da kažem da se oseća poniženo od svoje Crne Gore i da zaista ne zna za šta se i za koga borio. Ako ćemo mi da dozvolimo da postane normalno da se progoni novinara ne osuđuju i da se progoni političara ne osuđuju, onda zaista ne znam zašto svi ne dobijemo neki broj ili žutu traku“, rekla je Marina Medojević.

„Ja se u mojoj Crnoj Gori osećam kao građanin drugoga reda“, zaključila je Medojevićeva supruga.

Iz DF je poručeno da će biti uz Milana Kneževica i da se on neće dobrovoljno predati i da će ostati u Skupštini. Jedan od lidera DF Andrija Mandić pozvao je ranije danas građane da im se pridruže ispred Apelacionog suda i Skupštine, nakon što je Apelacioni sud odbio kao neosnovanu žalbu advokata Nebojše Medojevića i Milana Kneževića,.

Medojević je uhapšen u noći između četvrtka i petka u Podgorici, po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track