MEDOJEVIĆU POZLILO U ZATVORU: Crnogorski poslanik DF prebačen u bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja!
Foto: Printscreen Facebook, Vijesti.me/ Boris Pejović

alarmantno

MEDOJEVIĆU POZLILO U ZATVORU: Crnogorski poslanik DF prebačen u bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja!

Crna Gora -

PODGORICA - Poslaniku opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću je opet pozlilo i iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) prebačen je u Klinički centar Crne Gore (KC CG) u Podgorici

Funkcioner DF Nikola Bajčetić napisao je na svom fejsbuku da je Medojević opet prevezen iz ZIKS-a u KC CG i da se ne oseća dobro.

Medojević je i u subotu prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje zbog štrajka glađu.

On je uhapšen prethodne sedmice i nalazi se u zatvoru, jer je odbio da kaže ko je pripadnik ANB koji mu je saopštio da je tužilac Milivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše uzeo 100.000 evra, kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju "Carine".

Medojević je prethodne sedmice kažnjen sa još dva meseca zatvora, jer je odbio da svedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih ranijih tvrdnji, da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine.

Kurir.rs/Vijesti.me

FOTO Printscreen Facebook, Vijesti.me/ Boris Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track