PROTEST U SKUPŠTINI CRNE GORE, POLICIJA SVUD PO ZGRADI: Opozicija u žutim prslucima i sa pištaljkama dočekala premijera! (video)
Foto: printscreen Vijesti.me

NIKO NIJE PUŠTEN U SALU

PROTEST U SKUPŠTINI CRNE GORE, POLICIJA SVUD PO ZGRADI: Opozicija u žutim prslucima i sa pištaljkama dočekala premijera! (video)

Crna Gora -

PODGORICA - Poslanici Demokratskog fronta (DF) danas u žutim prslucima šetaju kroz Skupštinu Crne Gore.

Tokom čitavog dana iz prostorija DF čuju se pištaljke i vuvuzela. Poslanica DF Marina Jočić napisala je na Fejsbuku da je u skupštinskom holu neviđeno mnogo policije.

"Do malopre ih je bilo duplo više, pa su se sklonili po kancelarijama. Još jedan kuriozitet: obezbeđenje na ulazu u skupštinku salu ne dozvoljava ulazak ni poslanicima DPS", napisala je Jočić.

Danas je trebalo u Skupštini Crne Gore Duško Marković da odgovara na pitanja poslaničkih klubova, ali je diskusija odložena.

Poslanici Demokratskog fronta planirali su da "premijerski sat" ometaju vuvuzelama, a obezbeđenje nije dozvolilo ulazak u salu ni premijeru Markoviću ni poslanicima.

foto: printscreen Vijesti.me

Poslanici DF su saopštili ranije da neće prisustvovati premijerskom satu jer je Viši sud odlučio da poslaniku tog saveza Nebojši Medojeviću bude određena zatvorska kazna zbog odbijanja da svedoči u predmetu koje je formiralo Specijalno tužilaštvo.

DF će u 18 sati organizovati protest na koji su pozvali i ostatak opozicije.

Foto printscreen Vijesti.me

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track