KNEŽEVIĆ PREDSTAVIO ĐUKANOVIĆA KAO MAFIJAŠKOG KUMA: Podseća Mila da u Evropi ne važi keš (VIDEO)
Foto: Fonet/AP

Obračun

KNEŽEVIĆ PREDSTAVIO ĐUKANOVIĆA KAO MAFIJAŠKOG KUMA: Podseća Mila da u Evropi ne važi keš (VIDEO)

Crna Gora -

Prvi čovek Atlas grupe, Duško Knežević, na svom Instagram nalogu, postavio je novi video i nekoliko fotografija pod nazivom "Kum 4. deo: Milova zemlja".

Na prvoj fotografiji se nalazi poster za film "Kum" sa Majklom Korleoneom, ispod kog piše "Milo country". Na sledećoj fotografiji prikazan je Majkl Korleone iznad čije fotografije piše "Katniću dovedi mi Kneževića".

foto: Printscreen Vijesti.me

Knežević je na Instagramu podsetio i na čuveni selfi funkcionera DPS Predraga Sekulića u izbornoj noći. Na jednoj od objava Đukanović "hvali" Sekulića za selfi koji podseća "na scenu iz filma Kum".

Na kraju posta objavljen i insert iz 2015. naslovljen "Kum 4. deo Atlas card" u kojem, satiričar Mihailo Radojičić u ulozi Korleonea sugeriše da "što uzmete uzeli ste, u Evropu nema keša".

"Sve se plaća karticama, obezbedite pokriće za evropske kartice večeras i taju gold za pokriće i upamtite sinovi Evropa je stara dama sve se radi u rukavicama", kaže Radojičić u insertu.

foto: Printscreen Vijesti.me

Kneževiću je ovo četvrta objava uz kojoj koristi delove iz filma "Kum" i skečeve Radojičića. Objavio je fotografije sa Đukanovićem, nazvane "Momci iz devedesetih", nakon što je ekskluzivno za Vijesti kazao da je donirao novac DPS-u za kampanju za lokalne izbore u Podgorici u dogovoru sa predsednikom DPS-a, Đukanovićem.

Za taj novac, za koji tvrdi da ima pokriće, šef Atlas grupe kaže da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokušao da mu smesti da je bio namenjen Demokratskom frontu i da ga tako uplete u aferu “državni udar”.

KUM 4 DIO ATLAS CARD .... GODFATHER PART 4

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on

Knežević je, takođe putem Instagrama, pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da smeni Katnića i tako "zaustavi kriminal i nelegalni rad ovog nerazumnog čoveka." Kneževića na ovoj društvenoj mreži prati preko 20 hiljada ljudi, kao i preko 18,2 hiljada korisnika Instagrama koji su zapratili stranicu "Podrška Atlas grupi".

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Fonet/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track