KNEŽEVIĆ PORUČIO ĐUKANOVIĆU DA PRIPREMI MARAMICE ZA BRISANJE ZNOJA! Neće moći da se izvlači žrtvovanjem saradnika, da ima išta viteško, priznao bi da je Stijepović bio samo kurir
Foto: Vijesti.me/ Filip Roganović, Printscreen Vijesti.me/Boris Pejović

ne odustaje

KNEŽEVIĆ PORUČIO ĐUKANOVIĆU DA PRIPREMI MARAMICE ZA BRISANJE ZNOJA! Neće moći da se izvlači žrtvovanjem saradnika, da ima išta viteško, priznao bi da je Stijepović bio samo kurir

Crna Gora -

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović neće moći, kao do sada, da se izvlači žrtvovanjem svojih saradnika, poručio je predsednik Atlas grupe, Duško Knežević.

"Kakav god da je, Migo Stijepović je ljudina u odnosu na Đukanovića. Da ima imalo viteškog u sebi Đukanović bi priznao da je Migo Stijepović bio samo kurir i da je preuzeo novac za DPS po njegovom nalogu, a na osnovu našeg prethodnog dogovora. Kao i mnogo puta do tada, jer sam sve dogovarao sa Đukanovićem. Umesto toga, Đukanović jednog od svojih najlojalnijih vojnika žrtvuje", saopštio je Knežević.

Knežević je reagovao povodom odluke Specijalnog državnog tužioca da proširi optužnicu protiv Slavoljuba Stijepovića i osumnjiči ga za pranje novca.

foto: EPA

"Svaljivanje krivice na mog školskog druga je bacanje prašine u oči i bežanje od glavnog inspiratora i kreatora kriminalne organizacije, Đukanovića. To što sam mu poslao preko Stijepovića 2016. godine je mrvica u odnosu na sume koje sam mu pre toga davao", kazao je Knežević.

On je izjavio da će, pošto SDT Milivoje Katnić "ne sme da istraži Đukanovićevu ulogu i otkrije Crnoj Gori njegovo pravo lice" nastaviti to da radi sam i dodao da Đukanović neće moći da se "izvlači žrtvovanjem saradnika, što radi već godinama" te da je Stijepović samo jedan u nizu koji plaća umesto Đukanovića.

foto: Printscreen Vijesti.me/Boris Pejović

"Đukanović dobro zna o kojim je sumama reč, pošto se usuđuje da kaže da nije onoliko koliko ja kažem. Reč je o toliko novca ukupno da je u Crnoj Gori moglo biti otvoreno još na stotine radnih mesta da sam taj kapital uložio u privredu, umesto što je završio za Đukanovića. Što bi rekao pipak njegove hobotnice, znate li koliko je to vrtića", poručio je predsednika Atlas grupe.

Knežević je poručio Đukanoviću da "pribavi zalihe maramica za brisanje znoja" i da će se već naći neko da mu ih pokloni i da mu plati, makar još jednom, oporavak u hotelu sa predsedničkim apartmanom "da on slučajno ne potroši što iz svog džepa".

"To bi mu trebalo posle sednice partijskog centralnog komiteta, na koju su stizali kao na parastos. Posebno Migo sa svojom prepoznatljivom 'smirenošću'", navodi se u izjavi Kneževića.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti.me/ Filip Roganović - Boris Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track