NOVI POLITIČKI NOKAUT KNEŽEVIĆA: Po nalogu Mila Đukanovića sam dogovarao dil SPS i DS da Koštunica ne bi više bio premijer! (VIDEO)
Foto: Prointscreen Vijesti.me/Dragana Udovičić

Nastavlja se Atlas saga

NOVI POLITIČKI NOKAUT KNEŽEVIĆA: Po nalogu Mila Đukanovića sam dogovarao dil SPS i DS da Koštunica ne bi više bio premijer! (VIDEO)

Crna Gora -

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević tvrdi da je po nalogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića platio 50.000 evra advokatu da izvuče Stanka Subotića Caneta iz zatvora u Moskvi.

Knežević kaže da je taj novac isplatio iz svoje banke u Moskvi, a 50.000 evra mu je kasnije vratio Đukanović preko jedne zajedničke drugarice.

"Tačno je da sam dao novac za Subotića. U tom momentu nalazio sam se u Vili u Užičkoj u Beogradu zajedno sa Milutinom Mrkonjićem, Borisom Tadićem i Mikijem Rakićem, jer sam po Đukanovićevom zadatku išao tamo da SPS napravi koaliciju sa DS kako Vojislav Koštunica ne bi više bio premijer", rekao je Knežević za podgorički portal Borba.

On kaže da ga je oko 21 sat nazvao Đukanović i pitao da li hitno može da pošalje 50.000 evra nekom advokatu u Moskvi za Stanka Subotića i napomenuo da je to jako hitno.

"Pozvao sam jednog od službenika banke u Moskvi i naložio mu da ode do banke i odnese pare iz moje lične blagajne, po instrukcijama koje smo dobili", otkriva Knežević. “Podsećam da je pomenuta koalicija dogovorena, ali više detalja ne mogu da saopštim u ovom trenutku.

Takođe, je tačno i da sam zakazivao sastanak Subotića sa Miškovićem jer me je to zamolio Đukanović. Sve u vezi sastanka sam dogovarao sa Đukanovićem. Rekao mi je da ga pokupim iz Ulice Kneza Miloša i da ga odvedem na sastanak.

Kada sam rekao vozaču da skrene sa Gazele i uđe u garažu "Delte", Subotić je počeo da vrišti, govoreći da mu je to najveći neprijatelj i da nikada ne bi otišao na sastanak sa njim.

Đukanović me je molio pre toga da vidim da li zemlja kod Aerodroma u Beogradu, koja se vodi na Subotića može da da se prebaci na mene. To nisam prihvatio. Ta zemlja je sada prodata u paketu sa prodajom Aerodroma Beograd”, pojašnjava Knežević.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me/Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track