OBRAČUN KLANOVA SA ULICE SE PRESELIO U SPUŽ: Posle napada na Kašćelana, potukli se telohranitelji vođa kavčana i škaljaraca!
Foto: Vijesti.me/Filip Roganović

POSLE NAPADA NA KAŠĆELANA

OBRAČUN KLANOVA SA ULICE SE PRESELIO U SPUŽ: Posle napada na Kašćelana, potukli se telohranitelji vođa kavčana i škaljaraca!

Crna Gora -

Pritvorenik Dragoljub Ćetković (33) iz Podgorice napao je navodno Srđana Juriševića (35) iz Tivta tokom šetnje u zatvorskom krugu, zbog čega je Ćetković kasnije sankcionisan odvođenjem u samicu.

Ćetković je nedavno prebačen iz bjelopoljskog zatvora, a policijski izvori ističu da je navodo blizak škaljarskom klanu, dok je Jurišević navodno član suprotstavljene grupe, kavčana. Obojica su radili kao obezbeđenje vođama zaraćenih klanova.

U kotorskom Osnovnom sudu Ćetkoviću se sudi zbog nedozvoljenog držanja oružja, dok je Jurišević zbog istog dela nedavno osuđen na sedam meseci zatvora.

Prvostepenom presudom, dok je bio u bekstvu, Ćetković je osuđen na dve godine zatvora zbog arsenala oružja pronađenog 2016. godine u kotorskom naselju Sveti Stasije. Osim njega, za isto krivično delo nedozvoljenog držanja oružja, na zatvorsku kaznu od dve godine i dva meseca osuđeni su Kotoranin Igor Dedović, koji navodno važi za jednog od vođa škaljarskog klana i državljanin BiH Goran Staničić (godinu i 11 meseci), dok je godinu i osam meseci zatvora dobio Božidar Punošević.

Jurišević je uhapšen 11. decembra prošle godine, a Ćetković 24. februara prošle godine. Osim njih, u zatvoru su i nedavno pristigli vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan (55) iz Kotora, za kojeg je Jurišević navodno radio kao obezbeđenje. Samo dan pre ovog, dogodio se incident i sa Kašćelanom, koji je napadnut je kada su mu sa šetnje prišla dvojica pritvorenika i bez ikakvog povoda ga napala.

Kurir.rs/ Cdm.me/ Pobjeda

Foto: Vijesti.me/ Filip Roganović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track