IZAŠLA IZ KOLA DA NAHRANI LUTALICU, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pas izujedao Kineskinju po rukama i leđima blizu Rožaja!
Foto: Profimedia

UŽAS!

IZAŠLA IZ KOLA DA NAHRANI LUTALICU, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pas izujedao Kineskinju po rukama i leđima blizu Rožaja!

Crna Gora -

Državljanka Kine Jabin Su (40), zbog teških povreda koje joj je naneo pas lutalica u okolini Rožaja, prebačena je i zadržana na lečenju u Opštoj bolnici u Beranama!

Uprkos težini povreda, život joj nije ugrožen. Do incidenta je došlo u sredu popodne, u mestu Žute litice u blizini gradske deponije u Rožajama, locirane iznad reke Ibar, pored samog magistralnog puta Rožaje-Novi Pazar.

Sve je počelo kada je patrola saobraćajne policije zaustavila vozača "škode" beogradskih registarskih oznaka zbog prekoračenja brzine, pišu Novosti. Dok su sa vozačem završavali formalnosti oko kazne, policajci su začuli krike nesrećne žene i lavež podivljalog psa koji je kidisao na Kineskinju, koja je u međuvremenu izašla iz automobila i počela da hrani životinju koja se vrzmala oko kola.

Čim joj je ponestalo hrane, pas je počeo da je ujeda po levoj ruci, a kada je Jabin Su pala, izujedao je po leđima, nanoseći joj teške povrede.

Ko zna kako bi se sve završilo po Kineskinju da joj policajci nisu pritekli u pomoć i otrgli je od podivljale životinje. Su je potom prebačena u Dom zdravlja u Rožajama, a zbog težine povreda u beransku bolnicu.

Kurir.rs/ Novosti.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track