Najnovije vesti

HAOS U CRNOJ GORI: Bura nosi krovove, ruši skele, čupa drveće! Uništen bazen vaterpolista Jadrana! (FOTO)
Foto: printscreen Jedro.me/Vijesti.me

vetar nosi sve pred sobom

HAOS U CRNOJ GORI: Bura nosi krovove, ruši skele, čupa drveće! Uništen bazen vaterpolista Jadrana! (FOTO)

Crna Gora

HERCEG NOVI - Orkanska bura jačine preko 100 kilometara na čas, koja je posle ponoći počela da duva, prouzrokovala je u Herceg Novom štete na elektro mreži, na krovovima kuća od Sutorine do Kamenara, vratima, prozorima, obarala drveće, a odnela je i deo krova Instituta Igalo, iznad bazena.

Pozivi za pomoć počeli su već posle 22 sata, a prema rečima načelnika Službe Zlatka Ćirovića, od sinoć su imali četiri požara i to hotela "Ksanadu", na Mokrinama i dva u Zelenici. Prema njegovim rečima, vatrogasci su na nekoliko lokacija uklanjali polomljena stabla, a oko 4.30 su intervenisali na Savini, gde je vetar izbio vrata na jednom stambenom objektu, javlja Radio Jadran.

1 / 9 Foto: printscreen Vijesti.me

U Bijeloj je na autobusko stajalište palo drvo i oštetilo parkirana vozila, a ima kvarova i na elektro mreži, jer napon često slabi, a povremeno dolazi i do kraćih prekida. Orkanska bura je najveću brzinu dostigla jutros oko 3.00, kada su udari vetra bili 142 kilometra po satu.

 

Velika materijalna šteta pričinjena je na bazenu u Igalu, u kojem igraju vaterpolisti "Jadran Carina". Krov objekta je potpuno uništen, a ploče sa nejga su završile u bazenu. Čitaoci iz Igala javljaju "Vijestima" da lim sa krova bazena "leti" oko objekta i, kako navode, predstavlja opasnost za građane.

foto: printscreen Radio Jadran

Jak vetar od sinoć duva gotovo u celoj Crnoj Gori. Čitaoci javljaju da je na više lokacija pričinjena šteta.Jak olujni vetar oborio je danas u Baru veliku skelu postavljenu radi renoviranja hotela u Bulevaru dinastije Petrović.

 

Kurir.rs/Vijesti.me/RTCG

Foto printscreen Jedro.me/Vijesti.me

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...