Najnovije vesti

DRAMATIČNO KNEŽEVIĆEVO UPOZORENJE IZ LONDONA: Mafija mi preti likvidacijom, život mi je ugrožen! Milo neće mirno dati vlast, Crnu Goru čeka velika kriza!
Foto: Printscreen YouTube/Aj Jazeera Balkans

OPASNO SE ZAOŠTRILO

DRAMATIČNO KNEŽEVIĆEVO UPOZORENJE IZ LONDONA: Mafija mi preti likvidacijom, život mi je ugrožen! Milo neće mirno dati vlast, Crnu Goru čeka velika kriza!

Crna Gora

Predsednik "Atlas grupe" Duško Knežević razgovarao je danas preko Skajpa sa studentima Univerziteta Mediteran, čiji je predsednik, i otvoreno im rekao da predsednik Crne Gore Milo Đukanović neće dozvoliti mirnu tranziciju vlasti, da mu je život ugrožen, te da Crnu Goru sada čeka velika i ozbiljna kriza.

"Familija Đukanović je zaslužila da pravda stigne na njihova vrata, da plate sve što su uradili za proteklih 30 godina. Studenti moraju da shvate da se o njima radi, o njihovoj budućnosti. Ako treba sada neki novi Blažo Đukanović da dođe i da vlada njima narednih trideset godina, onda za njih nema mesta u Crnoj Gori", naglasio je Knežević.

Na pitanje studenta Lazara Prelevića koliko treba vremena da se Crna Gora ekonomski oporavi, on je kazao da je država ekonomski potpuno razrušena, da nema vladavine prava, da se u Crnoj Gori vode montirani procesi, podsjetio na hapšenje vozača "Atlas grupe", kao i na iskaz Saše Sinđelića, koji je sinoć priznao da je proces za državni udar montiran.

On je ukazao na činjenicu da su Đukanović i njegov režim i te kako uzdrmani i da brojne afere koje potresaju Crnu Goru izlaze na videlo, a izrazio je očekivanje da će Crna Gora ući u jednu veliku krizu, jer Đukanović neće mirnu tranziciju vlasti.

"Đukanović je u velikoj panici i lošoj situaciji jer se svaki dan razotkriva ta njegova hobotnica i isplivavaju afere koje su lično vezane za njega i njegovu porodicu. Procena ljudi koji se bave time je da Đukanović neće baš tako lako na proteste odgovoriti. Zato zapadne sile i zapadna demokratija očekuju od premijera Markovića da koristi svoja ustavna ovlašćenja i ne dozvoli da dođe dođe do zloupotreba i nemilih scena kao što smo imali u prošlosti", kazao je Knežević. Zatim je ocenio da Crnu Goru sada očekuje jedna velika i ozbiljna kriza.

foto: Printscreen Vijesti.me/Boris Pejović

"Moj život je ugrožen, prate me razne službe i razne kriminalne grupe, tako da znate koliki je rizik i da su sve karte na stolu što se tiče dešavanja u Crnoj Gori", otvoren je bio Knežević, dodavši da međunarodna zajednica sve to prati, ali i da jaka mafijaška klika stoji iza Đukanovića, te da su njihovi interesi ugroženi.

Knežević je s toga zaključio da bi bilo bi dobro da se sve završi mirnim putem, da se u parlamentu izglasa odluka o formiranju tehničke vlade, što bi, kako kaže, stvorilo uslove da se ide u jednu novu demokratsku Crnu Goru.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: Printscreen YouTube/Al Jazeera Balkans

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...