BRUKA I SRAMOTA U CRNOJ GORI NA GODIŠNJICU  BOMBARDOVANJA SRJ: Režim  sprečio polaganje venaca i odavanje pošte žrtvama NATO agresije! (FOTO)
Foto: Printscreen Vijesti.me/Jelena Jovanović

nečuveno

BRUKA I SRAMOTA U CRNOJ GORI NA GODIŠNJICU BOMBARDOVANJA SRJ: Režim sprečio polaganje venaca i odavanje pošte žrtvama NATO agresije! (FOTO)

Crna Gora -

PODGORICA - Vojnici kasarne "Milovan Šaranović" u Danilovgradu nisu dozvolili mesnom parohu Željku Ćaliću, predstavnicima Crkvne opštine i Udruženja Bijeli Pavle da zapale svjeće i polože venac na mesto na kom je pre dve decenije život izgubila prva žrtva Nato agresije, vojnik Saša Stajić.

Vojnik koji je zatvorio kapiju pred okupljenima nije obrazložio zbog čega ne mogu ući u kasarnu. Navodno, oni su nešto ranije dozvolili Stajićevim roditeljima da polože cveće na mesto na kom je Beograđanin izgubio život.

foto: Printscreen Vijesti.me/Jelena Jovanović

Saša je poginuo 24. marta 1999. prilikom bombardovanja kasarne u Danilovgradu, gde je služio vojni rok. Prva je žrtva NATO agresije na Srbiju i Crnu Goru.

foto: Printscreen Vijesti.me

Crnogorski režim je danas još jednom sprečio da se u kasarnama Vojske Crne Gore (VCG) oda pošta žrtvama NATO agresije na Crnu Goru i Srbiju, saopšteno je danas iz Demokratskog fronta (DF).

foto: Printscreen Vijesti.me

"Delegaciji Nove srpske demokratije, roditeljima poginulih, vojnim veteranima, borcima sa Košara nije dozvoljeno da polože vijenac na spomenik žrtvama koji se nalazi unutar kasarne u Maslinama, a koja je sada okićena zastavom zločinačkog NATO saveza", kazali su iz DF.

Kurir.rs/Vijesti

Foto printscreen Vijesti.me/Jelena Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track