PROTEST U HERCEG NOVOM: Podrška građanskim protestima kako bi i ostali građani Crne Gore živeli slobodno, bez straha i pritisaka!
Foto: Demokratska Crna Gora

7. OKUPLJANJE

PROTEST U HERCEG NOVOM: Podrška građanskim protestima kako bi i ostali građani Crne Gore živeli slobodno, bez straha i pritisaka!

Crna Gora -

U Herceg Novom se danas održava sedmi protest “Gotov je! Ne boj se”, čijim održavanjem je nastavljena realizacija Plana vaninstitucionalnog delovanja Demokratske Crne Gore, Demosa i Crnogorske, a koji za cilj ima osnaživanje građanskog protesta koji će se večeras održati u Podgorici.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, nakon Zete, Budve, Nikšića, Danilovgrada, Cetinja i Pljevalja demokratski građanski bunt došao je i u grad pod Orjenom.

"Bunt će biti izražen u odnosu na činjenicu da je u Herceg Novom, uoči poslednjih lokalnih izbora, na delu uhvaćen Novak Leković, službenik policije, koji je protivpravno uticao na volju birača i izvršavao prljave zadatke po nalogu šefa Izbornog štaba DPS Herceg Novi Petra Ivanovića, da bi, zatim, od strane DPS-a bio nagrađen pozicijom šefa Komunalne policije u opštini Tivat", kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić je naveo da su se Novljani danas okupili da bi dali podršku građanskim protestima kako bi i ostali građani Crne Gore živeli slobodno, dostojanstveno, bez straha, ucena, pritisaka, tenzija i u blagodetima slobode, kako se već živi u Herceg Novom.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Demokratska Crna Gora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track