Najnovije vesti

NOVI DETALJI NAPADA ČELNIKA TAKOZVANE CPC NA STARICU U KOTORU: Nazvao me plaćenicom i babetinom! Kao da me sam đavo udario! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

kad miraš udari

NOVI DETALJI NAPADA ČELNIKA TAKOZVANE CPC NA STARICU U KOTORU: Nazvao me plaćenicom i babetinom! Kao da me sam đavo udario! (VIDEO)

Crna Gora

Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković.

Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je došao u Kotor na debatu o nacrtu zakona o slobodi veroispovesti.

 

"Nazvao me plaćenicom i babetinom, a ja sam - iako skromna žena - za njega dama. Niko mene nije platio, otkad znam za sebe znam za krst časni i srpske svetinje, pa me u Kotor odvela moja dobra volja i ništa drugo. Kada je trebalo, i moćnijima od njega sam stajala na put, ali sam ljubila ruku patrijarhu Pavlu i mitropolitu Amfilohiju i našim sveštenicima. A sve i da sam mu stala na put - sveštenik bi rekao što i Gospod naš: "Oprosti joj Bože, ne zna šta radi". Ne bi udario", rekla je Vukovićeva posle napada.

Ona je dodala da će moliti da je ponovo krste, jer se "oseća kao da je sam đavo dotakao kad je Miraš udario".

 

Najava predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da će raditi na obnovi crnogorske autokefalne crkve predstavlja nastavak antisrpske politike crnogorskog režima.

 

Kurir.rs/RTRS

Foto: Screenshot

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...