SAVETNICA NE MIRUJE, NASTAVLJA SA VREĐANJEM: Srbi tandaraju nešto ka vazda i jedino se ognjem možemo odbrtaniti samo su delovi podrške diplomati koja bi spalila srpski hram i vernike!
Foto: Facebook / Mirna Nikčević

savetnica ponovo preti

SAVETNICA NE MIRUJE, NASTAVLJA SA VREĐANJEM: Srbi tandaraju nešto ka vazda i jedino se ognjem možemo odbrtaniti samo su delovi podrške diplomati koja bi spalila srpski hram i vernike!

Crna Gora -

Savetnica cnogorskog ambasadora u Istanbulu Mirna Nikčević koja je "proslavila" skandaloznim vređanjem Srba, a za okupljanje ispred Hrama napisala da bi "zapalila Sram i sva goveda tamo", nikako ne miruje ni nakon najave disciplinskog postupka protiv nje.

Iako je u prvi mah tvrdila da joj je namšteno, Mirna je potom najavila svoju ostavku nastavljajući salvu uvreda i pretnji, poručivši "Stoko neotesana, Milo će vam doći glave".

Samo dan kasnije, Mirna čija ostavka nije stigla u Ministarstvo spoljnih poslova CG, odlučila je da na Fejsbuku nastavi sa vređanjem Srba. Ovoga puta je objavila pismo podrške koje je potpisao izvesni Vukota, a u kojem se opravdava svaki njen postupak a Srbe i one koji su se drznuli da brane SPC naziva "Ristovom pastvom" apostrofirajući mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Pismo Mirninog istomišljenika počinje ovako:

"Trebalo je da bude običan dan.... Nedelja, odmor, uživanje, ko može malo do mora da se spušti, Srbi tandaraju nešto ka vazda, ali koga briga... opušteno."

Potom se njena skandalozna izjava da bi zapalila sve vernike SPC spušta na nivo "jednog komentara nekoj Ireni", ali i navodi da ostatak Crne Gore misli kao ona samo to ne sme da kaže. I još se navodi da se ognjem treba braniti.

"Da moja Mirna je rekla, patriotski, prkosno, sa voljom stvarnog anarhiste, poput Dolores Ibaruri, svoj stav, koji očigledno sva druga CG nije u stanju kaže. Od ovih zlotvora imena crnogorskog, izdajnika kojima je jedina vera sluganstvo i slepo podaništvo, jedino se ognjem i možemo odbraniti".

foto: Facebook / Mirna Nikčević

U sledećem postu, oglasila se Mirna zahtevajući od crnogorskih državnih organa da je zaštite od pretnji koje svakodnevno dobija, a potom je ponovo udarila po ministrastvo u kojem je zaposlena. Otišla je toliko daleko da je dovela u pitanje ugled Crne Gore, iako zaposlena u diplomatiji, i optužila ministarsvo za izdaju Mila Đukanovića.

Kurir.rs

Foto: Facebook / Mirna Nikčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja