MILOVA BRUKA I SRAMOTA: Vest o smrti  MOMIRA BULATOVIĆA gurao pod tepih, nije ga udostojio ni komemoracije, a evo kakav je TELEGRAM SAUČEŠĆA poslao porodici! (VIDEO)
Foto: Kurir, Vijesti.me Savo Prelević

dotakao dno

MILOVA BRUKA I SRAMOTA: Vest o smrti MOMIRA BULATOVIĆA gurao pod tepih, nije ga udostojio ni komemoracije, a evo kakav je TELEGRAM SAUČEŠĆA poslao porodici! (VIDEO)

Crna Gora -

Momir Bulatović, bivši predsednika Crne Gore preminuo je 30. juna, a predsednik Crne Gore Milo Đukanović tek danas je uputio telegram saučešća porodici Bulatović u kom se između ostalog kaže da, bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, s pijetetom čuva uspomenu na dane njihove saradnje.

Milo se do slanja telegrama saučešća nije oglašavao, a zvanična Crna Gora svog prvog izabranog predsednika nije udostojila ni komemorativne sednice.

Portali pod Milovom palicom, objavili su samo informaciju da je bivši predsednik i premijer preminuo, ali niko od njih očigledno nije smeo da prenese vesti o sahrani Bulatovića.

Neki portali su preneli samo vesti o komemoraciji i sahrani, ali ne na svojim naslovnicama, već kao sporednu vest, a ne kao vest od važnosti a Srbe i za Crnogorce. Kao i mnogo puta do sada, Crna Gora se obrukala i pala na ispitu ljudskosti, poštovanja, i samopoštovanja, naveo je ranije danas tim povodom crnogorski portal in4s.

U saopštenju Đukanovićevog kabineta kaže se da je sa žaljem primio vest o iznenadnoj smrti supruga, roditelja i brata, Momira Bulatovića, prvog neposredno izabranog predsednika Republike Crne Gore. Đukanović licemerno podseća da je Momir Bulatović tih 90-tih godina na toj dužnosti davao izuzetan lični doprinos očuvanju mira, multietničkog sklada i stabilnosti u Crnoj Gori.

"Bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, ja s pijetetom čuvam uspomenu na te dane naše saradnje. Kao što cenim što smo obojica imali snage da se uzdignemo iznad političkih razmirica u kasnijim životno važnim situacijama", naveo je Đukanović, uz krajnje licemernu molbu porodici da primi izraze njegovog iskrenog saučešća.

Kurir.rs

Foto Kurir, Vijesti.me Savo Prelević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track