Najnovije vesti

MEDOJEVIĆ O ZAHTEVU DA MU SE SKINE IMUNITET: Progonom skreću pažnju sa korupcije u tužilaštvu
Foto: Printscreen YouTube/Pokret za promjene

BRZ ODGOVOR

MEDOJEVIĆ O ZAHTEVU DA MU SE SKINE IMUNITET: Progonom skreću pažnju sa korupcije u tužilaštvu

Crna Gora

PODGORICA - Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta, izjavio je povodom vesti da je Administratvni odbor dobio zahtev od Vrhovnog državnog tužioca da mu skine imunitet zbog istrage o navodno mogućem pranju novca da specijalni tužilac montažama i progonom skreću pažnju sa korupcije u tužilaštvu.

"Staljinističkim i informbirovskim metodama montaža optužbi, na bazi iskaza nekog svedoka saradnika po principu 'reče mi jedan čoek' je zaštitni znak protivustavnog i nezakonitog ponašanja Katnića. Ko može da poveruje i pomisli da sam ja na bilo koji način povezan sa Migom Stijepovićem i njegovim transakcijama sa režimskim tajkunom Kneževićem, taj je zreo za Dobrotu", rekao je Medojević, prenosi CdM.

Prema njegovim rečima, radi se o "bolesnim izmišljotinama" kojima, kako tvrdi, Katnić pokušava da mu se osveti zbog javnih raskrinkavanja veza DPS i vlasti sa mafijom i korupcije u samom tužilastvu.

On je kazao i da mu Duško Knežević nije dao ni cent, već da je finansirao i korumpirao nosioce vlasti.

"Ja sam im opasan zbog mojih međunarodnih veza sa Nemačkom, Velikom Britanijom i SAD i zbog toga pokušavaju da nađu način za moju eliminaciju. Slučaj vezan za pranje novca se raspada na sudu zbog promašene optužnice i nemanja nijednog dokaza, tako da je ovo još jedan panični pokušaj korumpiranog dvojca iz tužilaštva da me na silu i sramotu ponovo razvlače po sudovima i osude", rekao je Medojević.

Kurir.rs/Tanjug

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...