UPUCANI VOĐA BARSKOG KLANA BORIO SE DO KRAJA: Teško ranjeni Jovan Klisić pokrenuo kola i pokušao da se domogne bolnice! (VIDEO)
Foto: Screenshot

opasno

UPUCANI VOĐA BARSKOG KLANA BORIO SE DO KRAJA: Teško ranjeni Jovan Klisić pokrenuo kola i pokušao da se domogne bolnice! (VIDEO)

Crna Gora -

Jovan Klisić, koji je podlegao povredama nakon pucnjave u kojoj je teško ranjen i Velizar Gardašević, uspeo je da pokrene vozilo i pokušao je, kako pretpostavljaju u barskoj policiji, da se domogne bolnice.

Međutim, zbog težine povreda, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u nekoliko automobila na parkingu. Pritom je povređen i M.B. koji se nalazio u jednom od udarenih automobila.

Crnogorska policija pokušava da utvrdi da li su povezani incident koji se u avgustu dogodio u restoranu "Savoia" sa današnom pucnjavom ispred istog lokala gde je ubijen Jovan Klisić i teško ranjen Velizar Gardašević.

U avgustu je, podsetimo, privedeno više osoba zbog tog incidenta. Policija je proveravala da li je maskirani muškarac koji je tada utrčao u taj ugostiteljski objekat tražio upravo Gardaševića koji je stalni gost u lokalu.

Načelnik Centra bezbednosti Bar Veselin Magovčević poručuje da će istraga utvrditi da li tadašnji upad maskiranog muškarca ima veze sa novom pucnjavom.

"U ovom trenutku nemam precizne informacije. Moje mišljenje je da je moguće da su dva događaja povezana i da su i u tom napadu mete bila lica koja su i danas", kazao je on.

Naveo je i da su se počinioc pobegli rema naselju Bjeliši, gde su zapalili vozilo u kojem su se nalazilo oružje kojim je krivično delo izvršeno.

"Policija iz Bara će utvrditi da li je ovo krivično delo povezano sa dešavanjem u avgustu. Vezano za taj slučaj, juče su završene višemesečne aktivnosti koje su rezultirale hapšenjem više osoba koje su sa tim incidentom direktno povezane. U narednom periodu o tom slučaju javnost će biti detaljnije informisana", kazao je Magovčević.

Mogući motiv, procenjuje načelnik barske policije, može da bude i nastavak obračuna kriminalnih grupa koje deluju na teritoriji opštine Bar.

"Prioritetni policije biće otkrivanje počinilaca i mogućih naručilaca ovog krivičnog dela. A tačne činjenice utvrdiće istraga", istakao je Magovčević.

Iz Opšte bolnice Bar navode da je zdravstveno stanje Velizara Gardaševića, koji je danas ranjen u pucnjavi ispred restorana "Savoia" je stabilno. direktor

Opšte bolnice Bar i hirurg Dragoslav Tomanović navodi da je pacijent je nakon operacije smešten na odeljenje intenzivne nege.

"On je zadobio dve prostjelne rane u predelu trbuha, jedan metak ga je pogodio u grudni koš, a jedan u nogu", saopštio je Tomanović.

Kurir.rs/Barinfo

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track