OVO SU MLADIĆI KOJI SU NASTRADALI KOD BUDVE: U njihovim porodicama više nema muških glava! MUK! (FOTO)
Foto: Facebook

TRAGEDIJA

OVO SU MLADIĆI KOJI SU NASTRADALI KOD BUDVE: U njihovim porodicama više nema muških glava! MUK! (FOTO)

Crna Gora -

Danas je sve naše plavo u crno zavijeno!

Ovako se u ponedeljak na zvaničnom fejsbuk-profilu, koji je od nedelje u crnom, kao i zvanični profil i sajt FK Budućnost iz Podgorice, grupa "Varvari 1987", oprostila od svojih drugova i sugrađana Marka Lazarevića (20) i Miljana Bobičića (19), koji su poginuli u nedelju oko 11 sati u stravičnom udesu u mestu Brajići, na putu Cetinje - Budva. Sa njima su u vozilu bili i J.B. (20), D.B. (20) i I.J. (18) iz Podgorice. Ova trojica mladića su teško povređena.

Tragedija se desila posle kontakta kola u kojima su bili stradali mladići, sa "pasatom" tivatskih registarskih oznaka, na pravom delu puta, posle čega je automobil sa mladićima završio u 200 metara dubokoj provaliji.

Povređeni su, posle natčovečanskih napora spasilaca da ih izvuku iz smrskanog automobila i iznesu do magistrale, prebačeni u Klinički centar Crne Gore.

Nesrećni mladići išli su prema Radanovićima, gde je njihov omiljeni klub Budućnost trebalo da odigra zaostali meč sa ekipom Grblja.

"Braćo! Ne opraštamo se mi od vas, niti pristajemo da vas nema! Tu ste i tu ćete biti kad god koji od nas podigne ruke da bodri, kad god pustimo glas da zagrmimo po stadionima i poljanama! Ponosni smo što smo sa vama delili tribinu i mnogo više od toga. Delili smo osećaj koji ne može svako shvatiti, a suđen je samo posebnima - plavobeloj braći, koju smrt ne razdvaja! Počivajte u miru", pozdrav je "varvara" dvojici stradalih prijatelja, od kojih su se u ponedeljak oprostili muralom, kao i "grobari" iz Bara i "meraklije" iz Niša.

Nastradali Bobičić biće sahranjen na seoskom groblju u Vučici kod Danilovgrada, a Lazarević u Rogamima nedaleko od Podgorice. Njihove porodice više nemaju muških potomaka. U domovima, koji su od nedelje zavijeni u crno, ostala je po jedna kći.

(Kurir.rs/Novosti, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja