IDE NA VELIKI CRKVENI SABOR U NIKŠIĆ: Miodrag Daka Davidović stigao u Crnu Goru posle više od godinu dana (FOTO)
Foto: Printscren/Facebook

PODRŠKA SPC

IDE NA VELIKI CRKVENI SABOR U NIKŠIĆ: Miodrag Daka Davidović stigao u Crnu Goru posle više od godinu dana (FOTO)

Crna Gora -

Biznismen Miodrag Daka Davidović koji je nedavno ranjen u Beogradu sleteo je oko 15:20 na podgorički aerodrom. Na aerodromu u Golubovcima sačekali su ga iz opozicije - predsednik Socijalističke narodne partije Vladan Joković, predsednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović (svi iz pokreta "Da svako ima"), vozač lidera Nove, Andrije Mandića i Mihaila Čađenović i portparol Nove Marko Kovačević.

"Miodrag Daka Davidović došao je posle više godina u Crnu Goru, da prisustvuje velikom Crkveno - narodnom saboru koji se održava sutra u Nikšiću. Na aerodromu mu je dobrodošlicu poželela delegacija DF koju su činili portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević i Mihailo Čađenović koji je ležao nevin osam meseci u spuškom zatvoru zbog progona koji nad DF vrši Milivoje Katnić po nalogu Mila Đukanovića", piše na Facebook stranici Demokratskog fronta.

Davidović je ranjen 10. decembra u Beogradu u hotelu "Kraun plaza". On je tada pogođen u ruku. U momentu pucnjave on je bio u društvu episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija. Nakon pucnjave beogradska policija je u Novom Beogradu pronašla zapaljen automobil i u njemu snajpersku pušku.

Davidović je dugogodišnj vlasnik “Neksana”, vodio je više godina nikšićku Železaru i Rudnike bokista, a poslednjih nekoliko godina živi u Beogradu.

Poznat je i po političkim aktivnostima, u izbornoj kampanji 2016. je podržavao Demokratski front, a ranije ove godine je otkrio da je jedan od organizatora pokreta “Da svako ima” u kom je više opozicionih subjekata.

(Kurir.rs/Vijesti.me, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track