SRAMNA PREPISKA ČLANOVA GRUPE "KRSTO ZRNOV POPOVIĆ": Srbe treba do korena istrebiti - Za dom spremni!
Foto: Wikipedia

skandalozno

SRAMNA PREPISKA ČLANOVA GRUPE "KRSTO ZRNOV POPOVIĆ": Srbe treba do korena istrebiti - Za dom spremni!

Crna Gora -

U zatvorenoj vajber grupi naziva "Krsto Zrnov Popović", a u čiji sadržaj je portal in4s.net imao uvid, članovi navodno kažu "da Srbe treba do korena treba istrebiti". To je, opet ispraćeno očekivanim i adekvatnim ustaškim pozdravom "Za dom spremni!".

Osim otvorenog poziva na linč Srba, učesnici konstatuju da je "NATO prijatelj Crne Gore", te da upravo ova organizacija čuva "nebo Crne Gore".

"Bila bi smrbija gore potučena nego 1999. godine". E, Tuđmane što zaustavi Hrvatsku da ne pregazi Banjaluku. Treba si ih pustiti i Banjaluku zauzeti, jer je Hrvatska bila došla do Banjaluke. Trebalo je Srbe porazit do korijena", samo su neke od poruka ove grupe.

U skladu sa već utvrđenim diskursom, članovi grupe pozivaju na bacanje suzavaca na Hram, koji nazivaju "tzv. sram".

"Džomić iz pozadine upravlja teroristima DF? Biće suzavci iz tzv. srama. Tu smo, no što smo za Dom spremni. Za dom", navodno kažu oni u prepisci.

Podsećamo, Krsto Zrnov Popović je bio brigadir crnogorske vojske i jedan od vođa Božićne pobune 1919. godine. Za vreme Drugog svjetckog rata bio je saradnik italijanskog okupatora i zapovednik Lovćenske brigade.

Fotografije vajber grupe pogledajte OVDE.

Kurir.rs/In4s.net

Foto: Wikipedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track