BOMBA BAČENA NA KUĆU SPUŠKOG SLUŽBENIKA: Saša je čestit čovek, zato se našao na meti!
Ilustracija, Foto: Youtube Printscreen

pretnje su svakodnevica

BOMBA BAČENA NA KUĆU SPUŠKOG SLUŽBENIKA: Saša je čestit čovek, zato se našao na meti!

Crna Gora -

Crnogorska policije traga za osobom koja je, u noći između ponedeljka i utorka, aktivirala eksplozivnu napravu u dvorištu kuće šefa sprovodničke službe spuškog zatvora Saše Burića.

Od dejstva eksplozije oštećena je porodična kuća Burića u Podgorici i dva automobila parkirana u dvorištu.

Burićeve kolege iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, kazale su da je reč o časnom i čestitom čoveku koji radi u skladu sa zakonom i da se upravo zbog toga našao na meti.

“Pokušaji zastrašivanja su učestali. Ne tako davno eksplozija je odjeknula i ispred kuće našeg kolege Miodraga Strugara, zapaljen je automobil drugog kolege Darka Jovanovića, pretnje su svakodnevica”, kazao je jedan od Burićevih kolega.

Predsednik Sindikalne organizacije UIKS-a Predrag Spasojević, rekao je da je i ovog puta bomba bačena u dvorište profesionalca, koji se ističe radom. “Kolega Burić je šef sprovodničke službe UIKS-a, svakodnevno ima posla sa najmanje 150 kriminalaca prema kojima postupa profesionalno i ne udovoljava nezakonitim zahtevima pojedinaca. Takvim radom napravio je od sebe žrtvu i stavio se u prvu liniju fronta”, rekao je Spasojević.

Kurir.rs/Vijesti.me (Jelena Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track