Najnovije vesti

POČELA ISTRAGA ZBOG KOMENTARA O UBISTVU ROGANOVIĆA: Da li se krije istina ili se istražitelji navode na pogrešan trag?!
Foto: printscreen CDM, DAN

crna gora

POČELA ISTRAGA ZBOG KOMENTARA O UBISTVU ROGANOVIĆA: Da li se krije istina ili se istražitelji navode na pogrešan trag?!

Crna Gora

Hercegnovska policija ispituje ko je postavio sporne komentare na jednom crnogorskom portalu ispod teksta o ubistvu Novljanina Šćepana Roganovića, saznaje Dan iz više izvora iz policije. Zbog toga je saslušano više osoba.

Šćepan Roganović ubijen je 13. februara u Herceg Novom, na skalama pored Kanli kule.

Istraga vezana za komentare će utvrditi da li su oni napisani zlonamjerno kako bi istražitelje naveli na pogrešan smjer istrage, ili će, pak, biti od koristi istražnim organima.

Inspektori kriminalističke policije provjeravaju istinitost navoda u spornim komentarima, piše Dan.

Jedan od komentara je postavljen pod skrivenim imenom, a osoba koja ga je objavila navela je inicijale navodno onih koje smatra da su umješani u likvidaci ju Roganovića. U komentaru se apeluje na hercegnovsku policiju da djeluje i usmjeri istragu u pravcu osobe čiji su inicijali objavljeni u prepisci.

“Ovi što sa njim jedu i piju svaki dan ja verujem 100 % da su umešani P…G… N…B… zvani K… ajde policijo učinite sve i privedite ove što sam postavio inicijale ili treba puno ime i prezime da se postavi da ih privedete jer je stradao nevin čovek uspešan u svom poslu izvođenju građevinskih radova pa im je zasmetao”, piše u jednom od postavljenih komentara koje policija ispituje.

Takođe, ispod tog komentara jedna osoba je, pod skrivenim imenom, imenovala, kako se sumnja, jednog Novljanina, pitajući ga da li je on postavio navedeni komentar pod lažnim imenom.

Objavljeno je više komentara i odgovora na komentare koji su policiji interesantni, a većina osoba koja je učestvovala u prepisci je poznata policiji.

Nepoznata osoba koja je u četvrtak ubila Novljanina Šćepana Roganovića presrela je mladića i pucala u njega. Očevici su ispričali inspektorima da se ubica kretao velikom brzinom.

Policija sumnja da je napadač Roganovića prvo pogodio hicem iz pištolja dok se nesrećni mladić spuštao niz stepenice. Kada ga je ranio, ubica je ispalio još nekoliko hitaca u njega. Istražitelji sumnjaju da je ubica imao pomagače koji su pomogli da pobjegne nakon što je izvršio zločin, a navodno je bio i maskiran.

Kurir.rs/IN4S

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...