JUNAKA JE SVE VIŠE, NAROD NE ODUSTAJE: Slobodan i Stefan krenuli peške iz Prokuplja do Podgorice da podrže braću u CG!
Foto: Facebook video prtscr / Marko Milačić

hrabro

JUNAKA JE SVE VIŠE, NAROD NE ODUSTAJE: Slobodan i Stefan krenuli peške iz Prokuplja do Podgorice da podrže braću u CG!

Crna Gora -

Okupljanje naroda u borbi za očuvanje svetinja a protiv spornog Zakona o slobodi veroispovesti sve je brojnije a herojski podvizi pojedinaca nižu se jedan za drugim.

Na najnoviji takav podvig odlučili su se Slobodan Denić i Stefan Popović koji su jutros krenuli iz Prokuplja peške za Podgoricu, da se pridružđe braći u Crnoj Gori.

Oni su se u video-poruci na Fejsbuku obratili desetak minuta nakon polaska i zahvalili svojim sugrađanima na razumevanju na tome što nisu želeli ispraćaj.

"Hvala vam na tome što ste hteli da nas podržite i napravite nam ispraćaj, ali smo smatrali da to nije prikladno jer bismo time skretali pažnu na sebe, a ne na našu braću u Crnoj Gori kojima želimo da pružimo pomoć i podršku", poručili su.

Ispod videa ostavljene su brojne poruke podrške ovim hrabrim momcima, a želje da u zdravlju stignu do cilja stizale su iz Zagreba, gradova u srbiji, BIH i iz dijaspore.

Podsetimo, sinoć su u Podgorici dočekani heroji koji su prepešačili 500 kilometara, od platoa ispred Hrama Svetog Save u Beogradu do prestonice Crne Gore:

Kurir.rs, Foto: Facebook video prtscr / Marko Milačić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track