Najnovije vesti

MEŠTANI IZVLAČILI POVREĐENE IZ PROVALIJE KOD NIKŠIĆA: Bio je jak udar kao da je bomba bačena (VIDEO)
Foto: Facebook/RTCG

teška nesreća

MEŠTANI IZVLAČILI POVREĐENE IZ PROVALIJE KOD NIKŠIĆA: Bio je jak udar kao da je bomba bačena (VIDEO)

Crna Gora

Saša Rakočević, jedan od očevidaca koji se zatekao na mestu nesreće gde su se sudarili minibus i automobil na putu Podgorica-Nikšić, za crnogorske medije kaže da su pre nego što su došle hitne službe, uspeli da iz provalije izvuku petoro ljudi.

Kaže da su, zajedno sa meštanima, zatekli užasan prizor i da su se plašili da prevrnuti autobus ne ode još niže u provaliju.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili minibus kompanije "Glušica" koji se kretao prema Podgorici i automobil koji se kretao prema Nikšiću, nakon čega je minibus sleteo u provaliju pored puta, a automobil udario u stenu.

Rakočević, koji se zatekao na mestu nesreće, ispričao je da su povređenima odmah pritekli u pomoć.

"Pozvali smo policiju i vatrogasce, videli smo prevrnut automobil. Pritekli smo, izvukli nekoliko povređenih, četvoro, petoro. Bilo je i meštana koji su pomogli, čim su čuli da je puklo. To je bio jak udar kao da je bomba bačena. Užasan prizor smo zatekli, jedan putnik je bio priklešten, nismo ga mi mogli izvući, a plašili smo se i da se autobus ne prevrne da ne ode još niže dole. Sačekali smo da dođe Hitna pomoć, neki su sami počeli da izlaze", kazao je Rakočević.

U nesreći su poginule dve žene, dok je najmanje 19 povređeno.

Kurir.rs/Antena.me

Foto: Facebook/RTCG

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...