Najnovije vesti

BUDVANSKI UDAR! POSLANICI IZ PODGORICE UZ KOLEGE: Budvani pokazali kako se brani volja građana! Idemo i mi kod njih!
Foto: Youtube prtscr / Pokret za promjene

podrška

BUDVANSKI UDAR! POSLANICI IZ PODGORICE UZ KOLEGE: Budvani pokazali kako se brani volja građana! Idemo i mi kod njih!

Crna Gora

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović poručio je u Skupštini Crne Gore da je u Budvi u toku "budvanski udar" i da protivzakonito, protivustavno, protiv volje građana Demokratska partija socijalista (DPS) pokušava da preuzme vlast.

"Funkcioneri DF-a i Demokrata to neće dozvoliti, sigurno, dosta je bilo. Samo hrabro, neka se završi ova sednica, zajedno ćemo da branimo slobodu koja je muktorpno osvojena u Budvi, a vi kako god hoćete", poručio je Radulović u Skupštini gde je u toku rasprava o izboru članova Saveta za visoko obrazovanje.

Jovan Vučurović (DF) kazao je da su njihove kolege u Budvi pokazale kako se brani volja građana i da istraju u tome.

"Mi ćemo vrlo brzo biti sa njima, izborna volja ne može da se krši", kazao je Vučurović.

Podsetimo, uprkos dogovoru da tokom dijaloga oko razrešenja krize u Budvi niko od dve strane ne ulazi u prostorije Opštine, jutros su Vladimir Bulatović i Snežana Kuč koje je nova odbornička većina imenovala za vršioce dužnosti došli u zgradu.

Nakon što su prekršil ključni dogovor, i druga strana, odnosno izabrani funkcioneri opštine na čelu sa gradonačelnikom Markom Carevićem i predsednikom gradskog parlamenta Krstom Radovićem ušli su u svoje kabinete u zgradi opštine probivši kordon privatnog obezbeđenja. Sve detalje jutrošnjih tenzija u Budvi pogledajte OVDE

Kurir.rs / Vijesti.me,  Foto: Youtube prtscr / Pokret za promjene

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...