Najnovije vesti

OVO JE DOKAZ DA JE POLICIJA ISPALILA SUZAVAC NA DECU KOJA SU IMALA TRENING Okrivili građane, ali snimak govori drugačije
Foto: Facebook/Printscreen

težak incident

OVO JE DOKAZ DA JE POLICIJA ISPALILA SUZAVAC NA DECU KOJA SU IMALA TRENING Okrivili građane, ali snimak govori drugačije

Crna Gora

Boris Bogdanović, generalni sekretar crnogorskih Demokrata je prikazao snimak incidenata u Budvi ispred sportske sale "Mediteranskog sportskog centra".

Na snimku se, prema tvrdnji Bogdanovića, vidi momenat kada pripadnici policije ispalju u suzavac koji je prekinuo dečiji trening u sali.

Prethodno je Uprava policije okrivila građane za taj incident. U saopštenju su naveli da je Zoran Latković (28) iz Kotora, jedan od ljudi odgovornih za ubacivanje suzavca kroz prozor Sportskog centra Mediteran, u trenutku kada su deca imala trening.

"Policija je sprovela kriminalističku obradu radi utvrđivanja identiteta odgovornih lica za ubacivanje hemijskog sredstva u sportsku salu u kojoj su trenirala deca u Budvi tokom jučerašnjih incidenata", kazali su u saopštenju i naveli da su tom prilikom prikupili obaveštenja od više građana koji su bili očevici ovog događaja.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Facebook/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...