MILOV TEROR U BUDVI: Pogledajte kako gorile iznose iz sale odbornika Đorđa Vujovića (VIDEO)
Foto: Printscreen

SKANDALIMA NEMA KRAJA

MILOV TEROR U BUDVI: Pogledajte kako gorile iznose iz sale odbornika Đorđa Vujovića (VIDEO)

Crna Gora -

Isplivao je novi snimak na kom se vidi kako privatno obezbeđenje obara odbornika Đorđa Vujovića (DF), iznosi ga i izbacuje iz sale skupštine u Budvi.

Da podsetimo, mučne scene obeležile su sednicu Skupštine opštine Budva.

Pored bacanja suzavca, incidenata i situacije na ivici fizičkog obračuna, pojavio se i snimak na kom se vidi kako privatno obezbeđenje obara odbornika Đorđa Vujovića (DF), iznosi ga i izbacuje iz sale.

Odbornici Demokratskog fronta i SNP-a ušli su na sednicu koju je zakazala nova većina u SO Budva posle brojnih peripetija sa privatnim obezbeđenjem na ulazu zgrade.

Privatno obezbeđenje angažovali su, prema pisanju crnogorskih medija, pripadnici nove većine, koju čine DPS, Crnogorska i jedan "prebegli" odbornik.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se privatno obezbeđenje kako izbacuje odbornika DF Đorđa Vujovića iz sale, uz upotrebu fizičke sile.

Iako je Vujović legalno izabrani odbornik, koji ima pravo da prisustvuje sednici, po nalogu DPS-a i satelita, njega je privatno obezbeđenje izbacilo iz sale u kojoj je trebao da glasa. Nakon ovog snimka jasno je kako je DPS, sa satelitima, danas, na silu, izabrao Nikolu Divanovića, protivzakonito.

Na snimku se jasno vidi da se Vujoviću onemogućava njegovo zakonsko pravo da prisustvuje sjednici, na silu ga privatno obezbjeđenje izbaca iz sale gdje se glasa, iako na to nemaju pravo.

Takođe se na snimku čuje kako neko izdaje naređenje da odbornika iznesu iz sale.

Ovo je još jedna dokaz "demokratije" DPS-a i satelita u Budvi.

(Kurir.rs/borba.me/Sputnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track