Najnovije vesti

U PODGORICI STARCU PONIŠTEN GLAS I ODVELA GA POLICIJA: Nije lepo savio glasački listić! (VIDEO)
Foto: Screenshot/Volim Podgoricu

bizarno

U PODGORICI STARCU PONIŠTEN GLAS I ODVELA GA POLICIJA: Nije lepo savio glasački listić! (VIDEO)

Crna Gora

Birača od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako mu je rečeno, "nije dobro prekalupio listić."
 

Pojedinci su se nalazili ispred škole "Pavle Rovinski" na Starom aerodromu i u tom trenutku građani su ih zvali da uđu i snimaju jer je starac kome je poništen glas ležao na podu.

Starac je kazao da se zove Bakočević, da ima 80 godina, i da želi da glasa jer su mu ovo, kako je kazao, poslednji izbori u životu.

 

Pretodno je glasao, a kada je htio da ubaci listić u kutiju, iz izborne komisije su mu rekli da listić "nije dobro presavijen" i da mu je glas poništen, na šta je on počeo oštro da protestuje i tražio komisiju i pravo da glasa.

Došlo je obezbeđenje koje je pokušalo da ga izbaci sa biračkog mesta, a nakon toga su došla i dva policajca koja su starca vukla po podu do izlaza sa biračkog mesta, a potom su ga odvezli. Prisutni građani su oštro protestovali, uzvikujući policajcima i obezbeđenju: "Sram vas bilo! Šta radite od starog čoveka!", govorili su.

Kurir.rs/Volim Podgoricu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...