Najnovije vesti

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ POKAZAO NOVO LICE CRNE GORE: Glavni opozicioni kandidat iznenadio sve na biračkom mestu! (VIDEO)
Foto: Screenshot

bravo

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ POKAZAO NOVO LICE CRNE GORE: Glavni opozicioni kandidat iznenadio sve na biračkom mestu! (VIDEO)

Crna Gora

Glavni opozicioni kandidat Zdravko Krivokapić iznenadio je sve pristutne u izbornoj jedinici kada je došavši na glasanje odbio da bude pušten „preko reda“.

„Nećemo po starom, nego po novom“, rekao je Krivokapić prisutnim građanima koji su čekali u redu za glasanje i uredno stao iza njih.

On je izjavio da posle izbora treba očekivati Crnu Goru koja će krenuti drugačijim putem koji je vezan za budućnost svih građana te zemlje.

„Crna Gora je podeljena po svim elementima, raspolućena. Mi želimo da pošaljemo poruku mira, dostojanstva, strpljenja, istrajnosti, uvažavanja i poštovanja. To je jedini način, da zajedničkim snagama preporodimo Crnu Goru i ovo bogatstvo koje imamo rasporedimo tako da svima bude dovoljno“, istakao je Krivokapić.

Kako je rekao, Crna Gora ne zaslužuje da iko od njenih građana bude podređen.

„To je nedopustivo u bilo kojoj državi, a pogotovo u slobodarskoj Crnoj Gori. Svima nudimo ruku pomirenja. Želimo da se to desi večeras posle osam časova. Treba da zaštitimo druge od sebe i mislim da je to najvažnija poruka koju treba da uputimo građanima. Da ostanu u svojim domovima, proslave sigurnu pobedu, jer na taj način pada zarobljena država i rađa se slobodarska Crna Gora“, poručio je Krivokapić.

On je dodao da svi treba da ispune svoju građansku dužnost i izađu na izbore da bi demokratski promenili Crnu Goru.

„Da bismo svi na jednak način mogli da doprinesemo novoj Crnoj Gori, tenzije koje se najavljuju apsolutno nisu potrebne u ovom trenutku. Ovaj trenutak treba da bude kao i svaki drugi dan u našim životima. Nadam se da će to da shvati prevashodno naša policija, koja nije partijska, već će biti narodna i doprinosiće da red i mir budu jednaki za sve građane, a ne naručeni za pojedince. Ne postoji nijedan pojedinac koji je važniji od Crne Gore“, zaključuje Krivokapić.

Kurir.rs/Sputnjik

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...