OPOZICIJA TVRDI DA JE OTKRILA MILOVU PREVARU: Na ovim punktovima DPS prekraja izbornu volju građana! (VIDEO)
Foto: Facebook/Marko Milačić - Prava Crna Gora

drsko

OPOZICIJA TVRDI DA JE OTKRILA MILOVU PREVARU: Na ovim punktovima DPS prekraja izbornu volju građana! (VIDEO)

Crna Gora -

Do 17 sati izašlo je više od dve trećine glasača, tačnije 68,4 odsto upisanih birača.

Velika izlaznost u Srbiji je sve iznad 60 odsto upisanih birača, ali za Crnogorce će to izgleda biti mnogo više. Izlaznost iznad 70 odsto opoziciji značajno rastu šanse, a iznad 75 odsto već postaju favoriti.

Broj glasova za cenzus raste, a cezus ipak najviše visi DPS-ovim parnerima: SD, SDP i pojedinim manjinama. DPS sada nije baš u situaciji da svima njima pomaže prelivanjem glasova, jer je, prema projekcijama, i sam na za DPS skormnih 35 odsto.

Kako se glasanje bliži kraju, Milove šanse su sve manje, a predsednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, objavio je na svom fejsbuk profilu gde se nalaze kriminalni DPS punktovi, u kome se prekraja izborna volja građana i kradu glasovi!

On je objavio snimke i fotografije sa dve lokacije u Podgorici, Zlatici i Koniku, gde se može videti veliki broj automobila, ljudi sa fantomkama, kao i pripadnici specijalnih snaga.

On je apelovao da se hitno zaustave kriminalne radnje i da ukoliko se hitno ne prestane sa krađom glasova, doći će da demokratski razgovara.

Kurir.rs/Srbija danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track