Najnovije vesti

KRIVOKAPIĆ O SUDBINI CRNE GORE: Naša koalicija je gotova stvar, ne razmišljam o tome da budem mandatar! (VIDEO)
Foto: Kurir/Vijesti

otvoreno

KRIVOKAPIĆ O SUDBINI CRNE GORE: Naša koalicija je gotova stvar, ne razmišljam o tome da budem mandatar! (VIDEO)

Crna Gora

Čelnici tri koalicije koji su pobednici izbora u Crnoj Gori, Zdravko Krivokapić, Dritan Abrazović i Aleksa Bečić, gostovali su u emisiji "Načisto" TV Vijesti io dali svoje viđenje postizborne Crne Gore.

"Slobodu smo dočekali i sa slobodom ćemo ići u budućnost", poručio je na početku Krivokapić.

"Kako to da uprava policije ovog puta nije prepoznala vinovnike, nije odradila posao za koji je plaćaju svi građani? Onda se postavlja pitanje kakvu mi to policiju imamo i ko nas štiti", zapitao se Krivokapić podsećajući na nerede u Crnoj Gori.

"Zaboravimo šta je bilo, okrenimo se onome što nas čeka, to je poruka demokratskog fronta", nastavio je Krivokapić i dodao: "Nama ne odgovara nikakav incident niti bilo kakva loša poruka".

Na pitanje da li je koalcija ova tri saveza gotova stvar, Krivokapić je odgovorio: "Šaljem jasnu poruku - mi smo se dogovorili vrlo brzo i jednostavno. Kad imate jasne principe i jasan cilj, ljudi se lako dogovore. Mi smo se rukovodili glasom naroda, a ne glasom politike".

"Ako ja imam razloga da se radujem, a ta radost bilo kako ugrožava mog brata, onda moram da se radujem tiho", kazao je Krivokapić.

Na pitanje da li će biti mandatar, Krivokapić je odgovorio: "U ovom trenutku ne razmišljam o tome, neka bude najbolji". "Imamo priliku da napravimo sistem koji neće zavisiti od jednog čoveka"

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...