DUŠKO KNEŽEVIĆ ODGOVORIO MILU: Moj jedini dosije je afera KOVERTA!
Foto: Nemanja Nikolić, Twitter / Duško Knežević

najavljuje povratak

DUŠKO KNEŽEVIĆ ODGOVORIO MILU: Moj jedini dosije je afera KOVERTA!

Crna Gora -

Predsednik Atlas grupe, crnogorski biznismen Duško Knežević, odgovorio je predsedniku Milu Đukanoviću da nema dosije i da nikada nije krivično odgovarao, kao i da Đukanović nije shvatio poruku Interpola da Podgorica protiv njega, Kneževića, zapravo vodi politički proces, preneo je portal RTCG.

Povodom ranijih optužbi Kneževića, Đukanović je sinoć za N1 tv rekao da je "reč o čoveku, koji je pod nekoliko optužnica Specijalnog tužilaštva u Crnoj Gori, koji je do pri nekih deset ili 15 dana bio na međunarodnoj poternici".

"Jedva čekam da promeni ono što je očigledno njegov naum, jer, ponavljam, reč je o odbeglom kriminalcu, da promeni naum da beži od pravde i jedva čekam da se vrati u Crnu Goru, jedva čekam da saopšti sve to što ima, da saopšti pravosudnim organima Crne Gore, a onda nije teško pretpostaviti ko će se gde naći, ko će biti u zatvoru, a ko će nastaviti da obavlja javne funkcije u državi Crnoj Gori", naveo je Đukanović.

"Jedini moj dosije nastao je pošto sam obznanio aferu 'Koverta'", uzvratio je Đukanoviću Knežević i dodao da ga zabavlja to što Đukanović njega naziva kriminalcem.

foto: Youtube prtscr / RTS

Knežević smatra i da Đukanović "još nije svestan da je politička prošlost, pa se još drži retorike pronalaženje krivice u nekim silama istoka i zapada, koje su mu navodno radile o glavi".

"Nije shvatio poruku Interpola da se radi o političkom procesu protiv mene i to u jeku kampanje koju je vodio za parlamentarne izbore. Ponavlja matricu o zaveri Crkve, međunarodnih faktora i velikosrpskog hegemonizma, kao da ne razume da je sa tom retorikom izgubio izbore", rekao je Kneežević.

Najavio je da će u Crnu Goru doći i da će, kako kaže, Đukanović tada shvatiti "da više nema njegovih tužilaca i sudija koji su čuvali njegovu mafijašku organizaciju".

"Moraće Đukanović da se suoči sa istinom da nije nedodirljiv i da više nema (Ivice) Stankovića i (Milivoja) Katnića da ga čuvaju i da montiraju procese onako kako ih on usmerava", kazao je Knežević.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Nemanja Nikolić, Twitter / Duško Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track