MEDOJEVIĆ PODNOSI OSTAVKU NA FUNKCIJU POSLANIKA POSLE FORMIRANJA VLADE: Padom Đukanovića ostvaren je moj najvažniji cilj
Foto: YouTube prtscr / Pokret za Promjene

već se zna i ko će ga zameniti

MEDOJEVIĆ PODNOSI OSTAVKU NA FUNKCIJU POSLANIKA POSLE FORMIRANJA VLADE: Padom Đukanovića ostvaren je moj najvažniji cilj

Crna Gora -

Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević podneće ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Crne Gore nakon formiranja Vlade, a potvrdio je da će ga u skupštinskoj klupi zameniti politički direktor PzP Dejan Vujisić.

„Kao što sam i javno obećao, podneću ostavku na mesto poslanika u Skupštini odmah nakon izbora prve demokratske Vlade u istoriji Crne Gore. Padom režima Đukanovića ostvaren je moj najvažniji lični politički cilj“, rekao je Medojević.

On je dodao da je vreme da se bavi implementacijom programa PzP u Vladi ako bude u njoj ili ozbiljnim reformama PzP koja, kako je kazao Medojević, mora da se menja u novim uslovima, nakon velikih političkih promjena.

Medojević je u prethodnim medijskim istupima iskazao interesovanje za angažman u sektoru bezbednosti, posebno u Agenciji za nacionalnu bezbednost (ANB).

PzP-u je nakon parlamentarnih izbora pripalo pet od 27 mandata sa liste „Za budućnost Crne Gore.

Partija na čijem je čelu Medojević formirala je poseban poslanički klub u Skupštini.

Takav postupak je objašnjen težnjom da stranka ponovo bude prepoznata po politici koja promoviše državnost Crne Gore, podršku standardima EU i NATO.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track