Najnovije vesti

VELIKI DAN ZA CRNU GORU! OGLASIO SE I KRIVOKAPIĆ: Do 8. novembra ćemo imati novu vladu (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Al Jazeera Balkans

OBRATIO SE NOVINARIMA

VELIKI DAN ZA CRNU GORU! OGLASIO SE I KRIVOKAPIĆ: Do 8. novembra ćemo imati novu vladu (VIDEO)

Crna Gora

Danas dan pobede demokratije. Imali smo jasan i konkretan odgovor. Đukanović je na osnovu Ustava mogao da pravi drugu kombinatoriku, rekao je kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić nakon današnjih konsultacija sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

“Do 8. novembra ćemo sve usaglasiti i nadam se i Skupštini predložiti sastav nove vlade. Formalizovaćemo danas i pregovore sa manjinama”, kazao je Krivokapić novinarima.

Prema rečima predsednika Skupštine i Demokrata Alekse Bečića današnji sastanak kod Đukanovića je bio sadržajan i korektan.

“Sada smo u obavezi da verifikujemo izbornu volju građana. Đukanović je pokazao spremnost da bude efikasan. Očekujem od svih konstituenata da pokažemo partnerski odnos i senzibilitet prema epidemiološkoj situaciji u Crnoj Gori”, istakao je Bečić.

Predsednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je ocenio da je jako bitno to što je Đukanović prihvatio realnost.

“Krećemo sa kohabitacijom. Građani treba da budu relaksirani. Mandatar da ponudi svoj tim pred kojim će biti brojni izazovi. Predsednik Đukanović je kazao da neće biti opstrukcija. Danas je veliki dan za Crnu Goru. Očekujem da ćemo za mesec dana najduže imati sastav nove vlade”, zaključio je Abazović.

Kurir.rs/in4s.net

Foto: Printscreen Youtube/Al Jazeera Balkans

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...